Gran Turismo 7 dobio brojne novine

Gran Turismo 7 je upravo dobio novi update patch 1.32 koji donosi neke uzbudljive novitete za igrače.

Osim četiri nova automobila i noviteta u World Circuits modu, igrači će moći uživati u dvije nove Scapes lokacije. Novi automobili koji su se pridružili već postojećim automobilima iz marta su Jaguar XJ220 iz 1992. i Mercedes-AMG GT3, kao i dvije varijante bolida Dallara SF23 Super Formula za Hondu i Toyotu. XJ220 se može kupiti u sekciji Legend Cars.

Update patch, takođe, donosi nove evente u legendarnom modu World Circuits, uključujući staze Watkins Glen International, Circuit de Sainte-Croix, Fuji International Speedway i Hypercar Parade na Interlagosu. Ove staze će predstavljati izazov i za najbolje vozače, te će donijeti dodatno uzbuđenje u igru.

Scapes mod je, takođe, dobio nadogradnju, pa sada igrači mogu praviti sjajne fotografije svojih automobila na novim lokacijama – North Yorkshire i Miyazaki, koje su takođe dodate uz ažuriranje.

Za kolekcionare, postoji nekoliko novih knjiga menija (Super Formula) i dodatnih menija (Shelby i Alpine) za otključavanje. U GT Cafe su dodati razgovori s dizajnerima automobila i karakterima, tako da igrači mogu naučiti više o svojim omiljenim automobilima i likovima u igri.

Brand Central je ažuriran novim muzejskim eksponatima za sekcije Super Formula i Brembo. Edukativni sadržaj o istoriji i razvoju ovih kultnih brendova biće takođe dostupan igračima.

Update patch rješava probleme s upravljačem, podešava zvuk motora Audija RS5 Turbo DTM, a objekti na stazi Fuji International Speedway su takođe ažurirani. Dodata je auto-start funkcija u trke u Lobbyju, kao i Settings dugme u Quick Menu tokom kvalifikacija. Ukratko, ovaj update patch će sigurno učiniti Gran Turismo 7 još privlačnijom igrom za sve ljubitelje automobilizma.