“Gospodin i gospođa Smith” na Superstar TV


U srijedu (17.maj) u 15.25 na Superstar TV možete pogledati hit blokbaster “Gospodin i gospođa Smith” sa Angelinom Jolie i Bradom Pitt-om u glavnim ulogama.

Supružnici John (B. Pitt) i Jane Smith (A. Jolie) upoznali su se prije nekoliko godina u Bogoti, zaljubili na prvi pogled i otpočeli naoko srećan brak.

Kako John radi u uspješnoj građevinskoj firmi, a Jane na Wall Streetu, oboje uživaju u svojoj luksuzno namještenoj kući povremeno posjećujući prve komšije Suzy (R. Huntley) i Martina (C. Weitz).

Početnu je zaljubljenost zamijenila rutina pa se Smithovi obrate bračnom savjetniku kako bi spasili svoj brak. U međuvremenu John i Jane ne znajući jedno za drugo rade svoje prave poslove.

Oni su, naime, plaćene ubice s lažnim identitetima čiji će se putevi ispreplesti kada oboje dobiju isti zadatak vezan uz agenta Benjamina Danza (A. Brody)…

Ovo je kriminalistička akcija sa elementima drame i trilera, ali i komedije. Reditelj je Doug Liman, a osim slavnog i bivšeg para Jolie/Pitt u filmu glume Vince Vaughn, Kerry Washington, Chris Weitz…