Gledaj sve bilo gdje uz m:SAT

Nova ponuda donosi vam 50% popusta na pretplatu šest mjeseci, gratis drugi TV priključak na Plus i Max paketu, a montaža i oprema stajaće vas samo 0,99 KM

Za sve vas koji se spremate da proljeće i ljeto provedete u svom omiljenom okruženju na bilo kom mjestu u BiH, nudimo savršeno rješenje za dodatnu zabavu koju zovemo m:SAT.

Ono što za početak treba da znate je to da je m:SAT satelitska televizija dostupna svima, bez obzira na lokaciju. Uz m:SAT dobijate najbolje TV sadržaje, kanale sa vrhunskim sportskim događajima, aktuelnim serijama i zabavom za cijelu porodicu. Pored toga možete da se osigurate i sa internetom i telefonijom. Na vama je samo da odaberete paket koji najviše odgovara vašim potrebama, a m:SAT monteri vam u najbržem mogućem roku donose i montiraju opremu po simboličnoj cijeni od 0,99 KM.

Pored toga u najnovijoj ponudi koja traje do kraja juna 2023. godine očekuje vas i popust od 50% na cijenu pretplate za prvih 6 mjeseci, te gratis drugi TV priključak ukoliko odaberete Plus ili Max pakete.

Uživajte u bogatoj ponudi najkvalitetnijih sadržaja bilo gdje.

Kako biste saznali sve detalje o dostupnim m:SAT paketima posjetite mtel.ba/mSAT, a ukoliko ste neodlučni, trebate savjet ili brzu isporuku vaše m:SAT opreme, pozovite 0800 50 905.