Gdje biste za vikend? Imamo neke ideje za vas…

Budite ondje gdje je uživanje zagarantovano!

Jeste li za pozorište?

Ako ste od onih koji uživaju u pozorišnoj umjetnosti, za predstojeći vikend biste mogli rezervisati svoje mjesto u publici Narodnog pozorišta Republike Srpske u Banjaluci. Naime, Pozorišni akademski festival – PAF održava se u periodu od 30. juna do 3. jula, a osmišljen je sa idejom da okupi studente dramskih umjetnosti akademija i fakulteta iz regiona.

Izvor fotografije: Mtel

Festival ima takmičarski karakter, a ove godine moći ćete da pogledate predstave fakulteta dramskih umjetnosti iz Beograda i Cetinja, Akademije umjetnosti Banja Luka, Fakulteta savremenih umetnosti Beograd, te akademija umetnosti iz Beograda i Novog Sada.

Svakako, i ove godine Festival ima i svoj prateći program u vidu predavanja, kao i predstavu u čast nagrađenih posljednjeg dana njegovog održavanja. m:tel je sponzor i ovog pozorišnog i festivalskog koji organizuju Udruženje „Centar za vizuelnu umjetnost“ Banja Luka i Akademija umjetnosti Banja Luka.

Ili ste za koncerte?

Za sve one koji vole dobru zabavu, druženje i koncertnu atmosferu, za ovaj vikend m:tel im preporučuje odlazak u Prijedor. Povod je Nektar Garden Fest, lokacija je kao i prethodnih godina – Ljetna bašta, a i sponzor je već tradicionalni – kompanija m:tel! Ove godine, žurka traje od 30. juna do 1. jula.

Uživajte u ljetnoj avanturi jer je Garden Fest savršeno mjesto za dobru svirku, odličnu zabavu i izlazak u prirodu. Čekaju vas nastupi Dr Neleta Karajlića, Brkova, Psihomodo Popa, benda Sinhro, Bajage i instruktora, Nene Belana &Fiumensa, kao i grupa Ničim izazvan i Eho radar.

Šta god da izaberete za ovaj vikend, vjerujemo da ćete biti na pravom mjestu!