Galaxy A serija – inspirisana jednostavnošću

Nova fenomenalna A serija u m:tel ponudi

Nova Samsung Galaxy A serija sjajna je za svakoga i daće vam idealne razloge da upravo telefon iz ove serije bude i vaš izbor.

Uživajte u izlascima, a ujutro pregledajte sve svoje uspomene na telefonu Galaxy A serije. Ovi modeli nude vam impresivni ekran, dugotrajnu bateriju, odlične kamere i savršene performanse po pristupačnoj cijeni.

Glavna kamera od 50 MP Galaxy A14 uređaja snima veličanstvene pejzaže, a na velikom ekranu od 6,6 inča ništa vam neće promaći. Doživite sve što volite u živopisnim i realističnim bojama visoke definicije.

Galaxy A34 sa Super AMOLED ekranom uvijek ima jasan prikaz, a stopa osvježenja do 120 Hz unosi živost u vaš sadržaj. Galaxy A34 čak i po mraku iz najboljih trenutaka kreira fotografije svijetlih i živih boja uz nevjerovatnu AI pomoć za obradu slike.

Galaxy A54 garantuje vrhunske performanse u svemu što radite a fantastične kamere zabilježiće nezaboravne trenutke na najbolji način. Sjajna Ninghtography opcija snimiće odlične noćne slike a sa prednjom kamerom od 32 GB imaćete najbolje selfije.

Takođe, uz svaki kupljeni telefon iz Samsung A34 ili Samsung A54 iz m:tel ponude, na poklon dobijate besplatno korištenje usluge Youtube Premium u trajanju od dva mjeseca i 100 GB prostora za podatke na Microsoft 365 servisu u trajanju od šest mjeseci.

U Samsung A seriji pronađite tačno ono što želite od pametnog telefona, a uz m:tel pretplata tarife uživajte u svim prednostima najbolje mobilne mreže u BiH!

Više informacija potražite na mtel.ba ili besplatnim pozivom na 0800 50000.