Filmsko veče uz Superstar TV i akcioni triler “Tražen”

Kako će jedna tajanstvena djevojka promijeniti život nespretnog dvadesetpetogodišnjeg Vesa, saznaćemo u filmu “Tražen”, akcionom trileru sa elementima fantazije koji je na programu u subotu u 4. februara u 23.50 na Superstar TV.

Ves (Džejms Mekavoj) ima 25 godina i osjeća se kao najjadnije stvorenje na planeti. Gazda ga “ubija“, djevojke ga ignorišu, a svi su sigurni da od njega nikada ništa neće biti, ali onda upoznaje djevojku po imenu Foks (Anđelina Džoli). 

Nakon ubistva njegovog oca, smrtonosna i seksi Foks uvodi Vesa u bratstvo, tajno društvo koje ga obučava kako bi oslobodio svoju skrivenu snagu i osvetio očevo ubistvo. I dok ga Foks podučava kako da razvije munjevite reflekse i fenomenalnu okretnost, Ves otkriva da bratstvo živi prema drevnom neprekinutom kodeksu: izvršavaju naredbe za ubistva koje im sama sudbina odredi.

Uz briljantne učitelje kao što je enigmatični vođa Sloun (Morgan Frimen) – Ves počinje uživati u otkrivenoj snazi koju je oduvijek priželjkivao. Međutim, uviđa da njegovi novi prijatelji nisu takvi kakvi su se na početku prikazivali. I dok se koleba između novootkrivenog junaštva i osvete, Ves će shvatiti nešto čemu ga nisu podučavali – on sam upravlja svojom sudbinom.

Uloge: Džejms MekAvoj, Morgan Frimen, Anđelina Džoli, Terens Stemp

Režija: Timur Bekmambetov