Filmsko veče uz “Kraljeve kvarta” na Superstar TV

Ljubitelji akcionih trilera ove subote (8. aprila) u 22.05 časova uživaće uz Superstar TV i film “Kraljevi kvarta”, reditelja Davida Ayera.

Tom Ludlow (Reeves) je vrhunski policajac u Los Anđelesu koji se u životu vrlo teško snalazi nakon smrti supruge. Kada dokazi pronađeni na mjestu ubistva njegovog kolege policajca počnu ukazivati da je upravo on počinilac, Tom je prisiljen da brani svoju nevinost boreći se protiv sistema u kojem je radio cijelog života, što ga dovodi do strahovitih otkrića o (ne)lojalnosti policajaca njihovom poslu.

Ludlow kreće u misiju privođenja pravdi ubice svog partnera. I dok šef Walker (Forest Whitaker) nastoji uvjeriti Ludlowa da mora raditi u granicama zakona, kapetan Biggs (Hugh Laurie) iz Unutrašnje kontrole počinje pratiti svaki korak ovog osvete željnog predstavnika zakona.

Kako bi ostvario svoju misiju, Ludlow koristi mladog detektiva za razbojništva i ubistva Diskanta (Chris Evans), da prati ubice po ulicama Los Anđelesa. Kasnije, kada se Ludlow i Diskant susreću licem u lice s nemilosrdnim ubicama policajca, moraju da biraju između poštovanja zakona i gorke osvete.