Filmski naslovi koje vrijedi pogledati na m:tel IPTV

U muzej je stigao novi kustos, a njegov plan je da u potpunosti izmijeni postavku muzeja, zbog čega će svaki od trojice kolega iz obezbjeđenja ostati bez svoje najveće tajne životne strasti. Preporučujemo film „Stara ekipa, novi plan“ na TV Prva u subotu, 9. 12. u 21 čas.

Izvor fotografije: TV Prva

Ipak, budući da su jedan u drugom našli srodne duše, ova trojka će skovati plan kako da se domognu onoga do čega im je najviše stalo. Iako su bez imalo talenta za kriminalne aktivnosti, njihova neutoljiva strast prema umjetničkim djelima primoraće ih da skuju plan i izvrše najsmjeliju pljačku umjetničkih djela ikad – sa urnebesnim posljedicama!

Reditelj filma je Piter Hjuit, dok glavne uloge tumače Morgan Frimen, Kristofer Voken.

„Opklada vijeka“ istinita je priča o nekoliko izuzetno vještih investitora koji su u periodu od 2007. do 2010. iskoristili situaciju stalnog rasta cijena ne­kretnina i stvaranja velikog broja hipoteka, te su bogatstvo stekli nepopularnim, proračunatim klađenjem na financijski raspad. TV HBO 2, u nedjelju, 10. 12. u 15.20h.

Izvor fotografije: HBO 2

Biografska humoristička drama. Film se sastoji od tri priče koje su odvojene, međutim događaju se istovremeno, a povezuje ih radnja smještena u godine koje su prethodile kolapsu stambenog tržišta 2007. U vremenu od 2006. do 2007. godine grupa ulagača investicije je usmjerila protiv američkog hipotekarnog tržišta. U svom istraživanju otkrili su koliko je ono krhko i korumpirano…

 Nedjelja, 10. decembra rezervisana je za još jedan dobar film. Romantičnu dramu „Grad posljednjeg odredišta“, na Pink Movies u 17 časova.

Izvor fotografije: Pink Movies

Omar Razagi piše biografiju latinoameričkog pisca Džulis Gunda. Ima 28 godina i na doktorskim je studijama na Univerzitetu u Kanzasu. Da bi dobio dozvolu da piše priču o velikom autoru, mora da dođe do tri osobe, Gundovog brata, njegove udovice i mlade ljubavnice. Boravak na imanju kao iz snova, biće veliko iskustvo za mladog doktoranta. Nimalo lak zadatak koji će ugroziti i Razagijev privatni život.

Film „Ozbiljan čovjek“ je sjajno dramsko ostvarenje sa odličnim scenarijem i zapletom. Na TV 1000 u utorak, 12. 12. u 23.35h

Izvor fotografije: TV 1000

Leri Gopnik je dobar čovjek, odan muž i otac, predani profesor fizike. Međutim, jednog dana sve će krenuti po zlu. Lijeni brat mu spava u kući, sin ima probleme u školi, kćerku zanima samo operacija nosa, a žena ga ostavlja zbog ljubavnika i on iseljava iz kuće u mali motel. I njegov posao postaje ugrožen kad počinju pristizati anonimna pisma protiv njega. Ženin ljubavnik umire, a na Leriju je da plati sahranu čovjeka kojeg mrzi. Na kraju Leriju preostaje da traži savjete – od tri različita rabina.

Podsjećamo, aktuelna ponuda m:tel TV paketa donosi vam 25% popusta na pretplatu 4 mjeseca za odabrani paket, kao i mogućnost kupovine televizora na rate bez kamata.

 Za više informacija o sadržajima m:tel IPTV-ja, m:SAT-a i ON TV-a posjetite mtel.ba/tv-svijet.