Filmska trilogija “Pedeset nijansi sive” i danas intrigira publiku

Filmska adaptacija bestselera “Pedeset nijansi sive”, koja govori o milijarderu Kristijanu Greju (Džejmi Dornan) – mladom zavodniku i sadomazohisti i njegovoj partnerki, novinarki Anastasiji Stil (Dakota Džonson) privukla je veliku pažnju publike širom svijeta kada je 2015. godine stigla na velika platna.

Kao očekivani potez nakon velike popularnosti i gledanosti koju je istoimeni prvi film ostvario, dvije godine kasnije objavljen je drugi “Pedeset nijansi mračnije”, a 2018. i treći “Pedeset nijansi slobodni”.

Iako je ova filmska trilogija, snimljena prema romanima engleske autorke E. L. Džejms, zaradila i brojne kritike, inkasirala je više od 1,32 milijarde američkih dolara širom svijeta, što je čini sedmom franšizom sa najvećom zaradom ranga R svih vremena. Prevedena je na više od 50 jezika, pa stoga i ne čudi što i danas intrigira publiku.

Podsjećamo, sve počinje kada mlada novinarka Anastasija Stil uradi intervju sa tajanstvenim i basnoslovno bogatim i zgodnim mladim korporativnim mogulom. Ona tada biva uvučena u njegove napete erotske igre.

Ukoliko vam to zvuči zanimljivo, prvi dio trilogije možete pogledati večeras na Superstar TV, (pozicija broj 6 u osnovnom m:tel IPTV paketu) u terminu od 22.05. Drugi film “Pedeset nijansi mračnije” na programu Superstar TV je u utorak, 11. jula, od 22.00, a treći “Pedeset nijansi slobodni” već u srijedu, 12. jula, takođe od 22.00.