Filmovi po vašem ukusu samo na m:tel IPTV

TV preporuke

„Imamo papu“ opisuje događaje i rituale u Vatikanu za vrijeme biranja novog pape. Nakon izbora konklave novi papa bi trebalo da se pojavi na balkonu i blagoslovi. Međutim, usljed velikog pritiska i uzbuđenja on doživi napad panike te pobjegne. TV Cinemax 2, u subotu 16. decembra u 16.25 časova.

Kako ga savjetnici ne uspijevaju uvjeriti da je upravo on pravi čovjek za vršenje svete dužnosti, tako potraže pomoć psihoanalitičara. Psihoanalizom se papini strahovi od odgovornosti počnu razjašnjavati. Film je režirao poznati i nagrađivani italijanski glumac, režiser, scenarista i producent Nani Moreti, a ovdje se pojavljuje u ulozi psihoanalitičara. Moreti je nastojao dati drugu sliku papinskog svijeta pa se sama priča gotovo nimalo ne bavi pitanjima vjere već ličnom krizom novoizabranog pape.

Amerikanac Džek (Džordž Kluni) odmara se u Švedskoj, u društvu predivne žene. Prilikom šetnje idiličnim zimskim pejsažima, u Džeka počne pucati nepoznati muškarac. Džek ga odmah neutrališe, a zatim likvidira i svoju djevojku te muškarčevog pomoćnika. Preporučujemo uzbudljiv film „Amerikanac“, na Pink Action u nedjelju, 17. decembra u 21 čas.

Nakon toga, u Italiji, Džek se sastane s poslodavcem Pavelom , koji mu daje ključeve automobila i šalje ga da se sakrije u maleni i predivni grad Kastelvekio, savjetujući mu da ondje ne sklapa nikakva prijateljstva. Međutim, Džek se zbliži s mjesnim sveštenikom, Benedetom , a počne posjećivati i prostitutku Klaru. Pavel ga zove i daje novi posao u koji je uključena atraktivna plaćenica Matilda …

TV kanal STAR Life nam je priredio fenomenalno muzičko-dramsko ostvarenje, film „Pjesma broj jedan“ koji je na programu takođe u nedjelju, 17. decembra u terminu od 20 časova.

Nakon godina otuđenosti od porodice, Freni se vraća kući kako bi bila uz brata, ambicioznog muzičara koji je nakon teške nesreće završio u komi. Dok putuju kroz bratovu prošlost Freni upozna njegovog najvećeg idola, šarmantnog i talentovanog pjevača Džejmsa. Između Freni i Džejmsa uskoro počnu frcati iskre prave ljubavi. Međutim,  njihov put ka sreći neće biti tako lagan…

Za utorak, 19. decembra preporučujemo triler „Na pogrešnom putu“, na TV FilmBox Stars u terminu od 22.30 časova.

Jedan od prijatelja nagovori grupu mladića  na riskantnu investiciju ulaganja u start-ap kompaniju, koja bi trebalo da ih u kratkom roku dovede u status milionera. Nažalost, njihovi planovi, zajedno s investicijom, propadnu. Ali to nije najgore: jedan od njih je posudio novac od moćnog mafijaša koji je spreman na sve kako bi dobio uloženo nazad. On im nudi način kako da otkupe svoj dug.

Uz ove preporuke, novogodišnji filmski maraton možete nastaviti uz Superstar i Apollon videoteke jer vam m:tel poklanja besplatnu aktivaciju do 31. januara 2024.

Za više informacija o sadržajima m:tel IPTV-ja, m:SAT-a i ON TV-a posjetite mtel.ba/tv-svijet.