Filmovi po vašem izboru na m:tel IPTV

Sjajni filmovi su neizostavan dio m:tel IPTV opcije, a nakoliko prijedloga slijedi u nastavku:

Triler, drama, avantura – sve to u filmu “Bjekstvo iz zatvora”, na Prva Kick u petak, 21. januara, u udarnom terminu od 20.00 časova

Upravo kada su pomislili kako su konačno napolju, na slobodi – povukli su ih nazad, gde će morati isplanirati najopasniji bijeg iz zatvora. U dramatičnoj, napetoj i akcijom ispunjenoj trećoj sezoni omiljene kriminalističke serije „Bjekstvo iz zatvora“, glavni junak će biti nevin zatvoren u zloglasnoj Soni, panamskom zatvoru u kojem nema pravila i čuvara, ali ni mogućnosti bijega.

Denzel Vašington u uzbudljivom trileru “Let”, Oskarom nagrađenog režisera Roberta Zemekisa glumi pilota Vipa Vitakera, koji u američkoj javnosti od miljenika nacije postaje omražena pijandura. Ovu napetu dramu možete pogledati na TV Pink Thriller u subotu, 22. januara, u 16.00 časova

Nakon što je uspješno prizemljio padajući avion i tako spasio putnike od sigurne smrti, protiv pilota Vipa Vitakera je pokrenuta istraga jer se sumnja da je  noć prije leta konzumirao alkohol. Vitakeru ne preostaje ništa drugo nego borba za čast, ali i istinu.

“Nekadašnja uticajna dama sa Menhetna, Frensis (Mišel Fajfer), sada je švorc i odlučuje da proda svu imovinu i preseli se u Pariz da živi sa svojim apatičnim sinom Malkolmom i mačkom koju možda zaposjeda duh njenog pokojnog muža.” Ovo je kraći scenario filma “Francuski izlaz”, koji je na programu u nedjelju, 23. januara, u 18.05 časova na TV HBO

“Moj plan je bio da umrem prije nego što potrošim sav novac”, kaže nekadašnja 60-godišnja uticajna dama sa Menhetna, Frensis Prajs (Mišel Fajfer), ali stvari nisu išle po planu. Njen muž Frenk je umro prije 12 godina i sada, kada je njegovo nasljedstvo potrošeno, ona prodaje svu preostalu imovinu i odlučuje da se preseli u Pariz i tamo provede starost u pozajmljenom stanu sa svojim apatičnim sinom Malkolmom (Lukad Hedžis) i mačkom po imenu Mali Frenk – koji je možda zaposjednut duhom Frenisinog pokojnog muža.

Film “Svijet koji dolazi “ je  snažna romansa iz 19. vijeka, smještena na američki sjeveroistok, u kojoj farmerova žena Abigejl i nova komšinica Tali neopisivo privlače jedna drugu. Njihova intimnost popunjava prazninu u njihovim životima za koju nisu ni znali da postoji. TV CINEMAX, 25. januar, u 20.00 časova

U ovoj snažnoj romansi iz 19. vijeka smeštenoj na američki severoistok, farmerova žena Abigejl (Ketrin Voterston) i njena nova komšinica Tali (Vanesa Kirbi) neopisivo privlače jedna drugu. Nesrećna Abigejl brine o svom povučenom mužu Dajeru (Kejsi Aflek), dok je neukrotiva Tali nakostrešena zbog ljubomorne kontrole svog muža Finija (Kristofer Abot). Njihova intimnost počinje da popunjava prazninu u njihovim životima za koju nisu ni znale da postoji. U režiji Mone Fastvold i sa Džimom Šepardom i Ronom Hansenom na mjestu scenarista, Svijet koji dolazi“ istražuje kako se usamljenost savladava snagom ljudske povezanosti.

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu https://mtel.ba/tv-svijet  i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča. 

Osim IPTV platforme, u dobrim filmovima, serijama i dokumentarcima, možete da uživate i putem m:SAT satelitske televizije.