Filmovi i dokumentarci po vašem izboru – m:tel IPTV

Filmovi i dokumentarci po vašem izboru – i ovog vikenda, ali i tokom naredne sedmice u okviru m:tel IPTV-ja.

EKSKLUZIVNO – U trećoj sezoni serijala “Izgubljena blaga Egipta”, koja će na kanalu NATIONAL GEOGRAPHIC biti prikazivana od 6. novembra, subotom od 22:00, gledaoci će prisustvovati otkrivanju najvećih i najstarijih tajni drevnog Egipta. Uz pomoć savremene tehnologije, grupa međunarodnih arheologa zalazi u dijelove piramida u koje ljudska noga još nije kročila.

Kamere istraživača prolaze kroz zaboravljene hodnike, otkrivajući nepoznate grobnice i mumije stare 3.000 godina. Osam novih jednočasovnih epizoda približiće nam sve muke eksperata koji su na putu do istorijskih otkrića morali da se izbore sa nepristupačnim terenom i afričkim vrućinama. Treći ciklus popularnog dokumentarnog serijala vodi nas do Tutankamonove grobnice, gdje ćemo otkriti sve trikove procesa mumifikacije. Zatim ćemo prošetati tunelima Keopsove piramide tražeći faraonovu grobnicu izgubljenu prije 4.000 godina. Jedno od najšokantnijih otkrića u ovom serijalu pronađeno je pri upadu u netaknutu grobnicu. Zapečaćena prostorija bila je prepuna leševa…

Film “Kapetan Filips” je stinita priča o američkom teretnom brodu  Alabama koji su oteli somalijski gusari. Tom Henks tumači glavnu ulogu u ovom napetom trileru, na TV AMC u nedjelju, 7. novembra, u 12:05 časova

Radnja filma fokusirana je na odnos između kapetana broda Alabama, Ričarda Filipsa (dvostruki Oskarovac Tom Henks) i somalijskog vođe pirata, Muse (Barkad Abdi) koji ga otima. Filips i Musa nađu se u nezaustavljivom vrlogu kada Musa i njegova banda napadnu Filipsov nenaoružan brod; duboko na pučini, 145 milja od somalijske obale, njih dvojica će se naći u nemilosti sila koje se nalaze van njihove kontrole. 

 Ako još uvijek niste pogledali aktuelni film “Toma”, ili želite da ga vidite još jednom, omogućili smo vam da od 7. novembra ovaj film možete da pronađete i iznajmite u okviru m:tel IPTV –ja.

Film “Toma”, impresionistički je portret Tome Zdravkovića koji prikazuje njegove same početke, baš kao i vrhunac slave, njegove ljubavi koje su ga inspirisale prilikom komponovanja nekih od najvećih hitova, baš kao i odnos sa velikim brojem prijatelja koje je imao u umjetničkom miljeu tadašnje Jugoslavije. Ovaj film možete vidjeti među najboljim filmskim ostvarenjima svih žanrova i tema m:tel IPTV videoteke. Od trenutka aktivacije, sadržaj će vam biti dostupan u narednih 48 sati.

Srijeda, 10. novembar, u 20:00 časova, na programu TV HBO je odličan film “Grad laži” u kojem se osramoćeni detektiv policije Los Anđelesa, Rasel Pul (Džoni Dep), udružuje  sa novinarom Džekom Džeksonom (Forest Vitaker) u namjeri da pronađe ubice muzičkih ikona, Tupaka Šakura i Kristofera Volasa.

Nakon dvije decenije, slučaj je još uvijek otvoren. Džek Džekson (Forest Vitaker), novinar koji očajnički pokušava da spasi reputaciju i karijeru, odlučan je da otkrije zašto. On uspijeva da pronađe Pula i njih dvojica sklapaju neugodno partnerstvo u namjeri da konačno riješe ovaj slučaj. Dok Pul ponovo proživljava nevjerovatnu priču o moći, korupciji i kriminalu, Džekson počinje da razotkriva čitavu mrežu skandala i prevare. Neumorni u potrazi za istinom, ova dvojica muškaraca će uzdrmati policiju Los Anđelesa u temelju, istovremeno se boreći za lično iskupljenje.

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu https://mtel.ba/tv-svijet  i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča.