Fenomenalan za sve – Samsung Galaxy A52s

Potražite ga u m:tel ponudi sa nekom od novih pretplata tarifa

Vrhunski Samsung Galaxy A52s unaprijediće vaš doživljaj korišćenja mobilnog telefona u svemu što radite.

Za početak, uživaćete u pogledu i u zvuku. Veliki FHD+ Super AMOLED ekran živih boja i detalja garantuje jasan prikaz čak i na jakoj dnevnoj svjetlosti, a dva zvučnika stereo zvuk i bez slušalica.

Uvijek oštra i stabilna, četverostruka kamera je opremljena ultravisokom rezolucijom za snimanje fantastičnih fotografija tokom čitavog dana. Ultraširokom kamerom uhvatite još veći ugao, prilagodite fokus pomoću dubinske kamere ili se približite do najmanjeg detalja zahvaljujući makro kameri.

Sa Galaxy A52s telefonom došao je kraj mutnim fotografijama i video zapisima jer optička stabilizacija čini kretanje glatkim, a fotografije oštrim čak i pri slabom svjetlu. Prednja kamera od 32 MP snima čiste selfije visoke rezolucije, a uz bokeh efekat, fotografije će izgledati poput filmskih.

Bez obzira da li je reč o samo jednom zadatku ili više njih, Galaxy A52s će bez problema da ih izvrši. Moćni procesor i 6 GB RAM memorije obezbjeđuju brzinu a 128 GB interne memorije dovoljno prostora za sve što vam treba.

Odlični uređaji još su bolji uz neku od čarobnih tarifa koje ruše limite i pokreću beskrajno dobre priče. Ove zime, upoznajte se sa potpuno novim m:tel pretplata tarifama namijenjenim za sve generacije: Start, Plus, Plus NET, Top, Max i Premium.

Koju god tarifu da izaberete, čekaju vas još veći bonusi mobilnog interneta za rad i uživanje na Galaxy A52s telefonu.

Više informacija o Samsung Galaxy A52s telefonu i novim m:tel tarifama potražite na adresi www.mtel.ba ili besplatnim pozivom na 0800 50 000.