Februar u znaku premijera na STAR Channel kanalima

Gledajte najnovije epizode uzbudljivih serija putem m:tel IPTV-ja

Pratite STAR Channel kanale u okviru m:tel IPTV-ja jer dolaze odlične nove serije: „Iracionalno“, „Diplomata“, „Crna staza“ i „Kvantni skok“, a tu su i nove sezone popularnih serija „Dr Smrt“ i „Neko od nas laže“.

Od 1. februara na kanalu STAR moći ćemo gledati triler „Iracionalno“ (The Irrational) sa 11 epizoda prve sezone koje će se emitovati svakog četvrtka u 22.00 časa.

Izvor fotografije: Tailor PR

Aleks Merser je svjetski poznati profesor biheviorizma, koji pomaže vladama, pripadnicima reda i zakona, i velikim korporacijama u rješavanju teških slučajeva, koristeći svoje jedinstveno razumjevanje ljudskog ponašanja. Iz epizode u epizodu, Merser se bavi intrigantnim slučajevima. Razotkrivajući misterije, Aleks će naići i na protivnicu dostojnu njegovog umijeća, ženu koja se sumnjiči da je jedna od najopasnijih teroristkinja na svijetu, a koja će Aleksov život preokrenuti naglavačke.

Druga sezona serije „Dr Smrt” (Dr Death) počinje 5. februara, a nove epizode pratićemo ponedjeljkom od 22.00 časa, takođe na kanalu STAR. Serija je zasnovana na istinitim događajima, odnosno 3. sezoni istoimenog podkasta o istinskim zločinima Vonderija.

Izvor fotografije: Tailor PR

Novih osam epizoda prati Paola Makijarinija, šarmantnog hirurga poznatog po svojim inovativnim operacijama. Jedan od njegovih najvećih poduhvata jeste prva transplantacija sintetičkih organa na svijetu, za koju se kasnije ispostavilo da je bila prevara. Ono što je najstrašniji dio priče jeste činjenica da Paolovi zahvati nisu bili utemeljeni na nauci,već je čuveni doktor prevario cjelokupnu medicinsku zajednicu da podrži njegova nedjela.

Na kanalu STAR CRIME gledaćemo triler „Diplomata” (The Diplomat) od 5. februara, ponedjeljkom u terminu od 22.00 časa.

Izvor fotografije: Tailor PR

Kroz šest epizoda otkrivamo tajnoviti svijet međunarodne diplomatije. U seriji pratimo diplomatkinju Loru, koja je na službi u konzulatu Velike Britanije u Španiji. Radnja je smještena u Barseloni gdje Lora sa koleginicom i prijateljicom Albom Ortiz naporno radi kako bi zaštitila britanske građane upletene u niz konflikata u inostranstvu. Ovaj posao nije jednostavan,pa će Lora, osim suvoparne administracije, morati da preuzme i uloge policajaca, savjetnika i advokata. Koja će biti cijena za otkrivanje tajni koje obje vlade žele da sačuvaju za sebe bez obzira na sve?

Na kanalu STAR CRIME gledaćemo i mini seriju „Crna staza” (Piste noire) od 6. februara, utorkom u terminu od 22.00 časa.

Izvor fotografije: Tailor PR

Napeta francuska mini-serija vodi nas na prelijepe Alpe, čije snjegom prekrivene padine kriju mračne tajne. Tokom proslave u čast pobjede čuvenog skijaša Borisa Arnoa u hotelu“Isbi” desi se veliki požar. Dok gosti aplaudiraju spektaklu, jedna osoba će izgubiti život u plamenu. Zbog ove „nesreće” detektivka Emilija Karas dolazi iz Liona kako bi sarađujući sa majorom Luikom Servoom,pripadnikom lokalne žandarmerije, razriješila ovu misteriju. Emiliju, međutim, osim očekivanih nedoumica u vezi slučaja na mjestu zločina čeka mnogo veća i kompleksnija misterija. Da li je ova smrt, pa i požar u kojoj je nepoznata osoba izgubila život slučajnost, ili se iza svega krije vješto kovana zavjera?

Naučnofantastičnu dramu „Kvantni skok” (Quantum Leap) gledaćemo od 6. februara, utorkom i srijedom od 22.00 časova na kanalu STAR.

Izvor fotografije: Tailor PR

Prošlo je skoro 30 godina otkako je dr Sem Beket ušao u akcelerator čestica „Kvantni skok” i nestao. Sada nova ekipa, koju predvodi fizičar Ben Song, pokušava da ponovo pokrene projekat s ciljem da se bolje shvate tajne ove mašine i njenog misterioznog pronalazača. Sve se mijenja kada se Ben nađe u prošlosti, ostavljajući iza sebe zabrinute saborce zadužene da otkriju kako mu je to pošlo za rukom. Na putovanju Bena prati Adison, koja se pojavljuje u obliku holograma koji samo Ben može da vidi i čuje. Dok skače iz jednog života u drugi, Ben ispravlja greške iz prošlosti. Adison i ekipa znaju da će, ako žele da vrate Bena kući, morati da požure, ili rizikuju da ga zauvijek izgube.

Druga sezona krimi-drame sa elementima misterije „Neko od nas laže” (One of Us is Lying) počinje 12. februara, a nove epizode pratićemo ponedjeljkom od 22.00 časa na kanalu STAR LIFE.

Izvor fotografije: Tailor PR

Novih osam epizoda prati grupu problematičnih srednjoškolaca: Adi, Kupera, Bronvin i Nejta koji ponovo upadaju u nevolje. U fokusu prethodne sezone bili su problemi uzrokovani ozloglašenom aplikacijom učenika Sajmona, inače odbačenog od društva, koji je pomoću nje objavljivao tračeve o dešavanjima u školi. U nastavku će se pokazati da poznata ekipa i dalje ima mnogo sakrivenih tajni kojima se ne ponosi. Poslije šokantnog finala prethodne sezone, Adi, Kuper,Bronvin i Nejt imaju novu opasnu tajnu koju očajnički žele da zadrže za sebe.