Februar u znaku ljubavi na STAR LIFE kanalu

Pratite nove romantične serije

Od 13. februara na kanalu STAR LIFE počinje da se emituje francuska serija „(Skoro) savršena ljubav“ (L'amour (presque) parfait), čijih će se šest epizoda prve sezone emitovati utorkom u 22.00 časa. U centru dešavanja je tridesetšestogodišnja djevojka Džul, koja se nalazi pred velikom prekretnicom. Ostala je bez momka, a ubrzo i bez posla, zbog čega hitno mora da pronađe cimerku ili će biti izbačena iz svog stana u Parizu. Međutim, sve se mijenja kada Džul pronađe izgubljeni telefon u taksiju. Na telefonu se nalazi jedna od najlepših prosidbenih poruka ikada napisanih. Iako je izjava ljubavi napisana drugoj ženi, Džul odlučuje da ne saopšti istinu osobi kojoj je poruka namjenjena i pokušava da pronađe, zavede i uda se za muškarca koji ju je napisao.

Izvor fotografije: Tailor PR

14. februara, na kanalu STAR LIFE obilježiće premijera romantične komedije „Sve što znam o ljubavi”, zasnovane na istoimenom romanu britanske novinarke Doli Alderton. Kroz sedam epizoda, koje ćemo gledati srijedom od 22.00 časa, pratimo djevojke Megi i Berdi koje se useljavaju u svoj novi zajednički dom u Londonu s prijateljicama sa fakulteta Nelom i Orisom. Megina i Berdina bliskost i dugotrajno prijateljstvo nailaze na mnogobrojne izazove, dok nove ljubavi i poslovne odluke dovode do toga da djevojke prvi put idu u suprotnim životnim smjerovima.

Izvor fotografije: Tailor PR

Druga sezona serije „Ljubavni život” (Love Life) počinje da se emituje  na kanalu STAR LIFE 15. februara, a nove epizode pratićemo četvrtkom od 22.00 časa. Holivudsku zvijezdu Anu Kendrik, pratimo kao mladu milenijalku Darbi Karter i u novih 10 epizoda drugog ciklusa, ali ovog puta kao sporednu junakinju. Glavnu ulogu će preuzeti njen kolega Vilijam Džekson Harper u roli Markusa Votkinsa, mladića koji je izašao iz dugogodišnje veze sa ženom za koju je mislio da je ona prava. Nakon što se njegov brak iznenada uruši, Markus mora ponovo da izgradi svoj život, korak po korak, nadajući se da će pronaći ljubav koja će biti vječna.

Izvor fotografije: Tailor PR