Evo zašto će djeca obožavati BuddyPhones Cosmos Plus slušalice

BuddyPhones Cosmos Plus su dječije slušalice koje su u potpunosti prilagođene za najmlađe. One imaju sve što je potrebno od Bluetooth-a, umanjivanja buke do tri različita nivoa glasnoće.

Dolaze u šest različitih boja sa crtanom slikom, a u kutiji imaju tvrdo kućište usklađeno s bojama, USB-C kabal za punjenje, 3,5 mm kabel i mikrofon. Iako neki roditelji možda ne žele potrošiti 100 dolara na slušalice za svoju djecu, ne možete poreći da u Cosmos Plus ima puno prenodsti.

Njihova težina od 227 grama olakšava malim glavama da ih nose bez umora, a imaju i širok raspon prilagođavanja veličine, od dovoljno malih da stanu na glavu petogodišnjaka do dovoljno velikih da mogu čak i odrasli koristiti. Iako se po materijalu i kvaliteti izrade ne mogu porediti s bežičnim slušalicama višeg ranga, čvrste su i fleksibilne i nemaju osjećaj da će se odmah slomiti.

Što se tiče audio specifikacija, Cosmos Plus ima upravljačke programe od 40 mm, slično kao i mnoge druge Bluetooth slušalice koje se stavljaju preko ušiju. Kvalitet zvuka neće se takmičiti sa najboljima iz Applea ili Sonyja. Bas postoji, ali nije posebno izražen, a instrumenti se lako mogu izgubiti u miksu – ali prosječan je za ovu cijenu i sasvim u redu za muziku ili sadržaj s kojim bi ih djeca mogla koristiti.

Cosmos Plus takođe ima “Study Mode”, koji se aktivira prekidačem na lijevom slušalici.

Konačno, Cosmos Plus ima mogućnost dijeljenja svog zvuka s drugim setom žičanih slušalica, jednostavnim priključivanjem u 3,5 -milimetarski priključak za slušalice na lijevoj slušalici. Ovo je praktična opcija kada dvoje djece gledaju isti film na jednom uređaju.

Što se tiče trajanja baterije, BuddyPhones tvrdi da može držati do 24 sata između punjenja. Punjenje se vrši putem USB-C priključka i potrebno im je nekoliko sati da se potpuno napune.