Evo šta za sada znamo o nadolazećoj Nokia Style+

Najave govore da se Nokia sprema da lansira svoj novi uređaj koji će nositi naziv Style+, a najave su izvučene iz informacija koje se pojavljuju u dokumentaciji o sertifikatima kineske sertifikate kvaliteta, te WiFi alijanse.

Ali od kad se uređaj Style+ pojavio na FCC kao model pod brojem TA-1448, informacije o proizvodu kompanije Nokia su poprilično razgolićene.

Curenje ovih podataka ima veoma preciznu šemu koja pokazuje da će telefon imati dimenzije 166,1 x 76,4 mm. Takođe, ima opšti izgled zadnje strane telefona, koji prilično podsjeća na nedavno prikazani dizajn Nokia G400 ili Nokia G11.

Prema ovim izvorima, tri kamere na poleđini uključuju glavni senzor od 48 MP, ultraširoki od 5 MP i senzor dubine od 2 MP. Za selfije, Nokia Style+ će imati prednju kameru od 16 MP. Ipak, za sada nema zvaničnih informacija o tome na koji način je urađeno rješenje selfie kamere u smislu integracije u ekran, koji će biti u LCD tehnologiji.

Takođe, dio specifikacija koje su poznate odnose sa na bateriju od 4.900 mAh sa punjačem AD-020US koji donosi brzinu punjenja od 20 W.

Ali, za sada nemamo nikakvih podataka ni o cijenama, ni o dostupnosti ovog uređaja.