Evo šta donosi novi Moto E32

Ako je suditi prema informacijama koje su procurile o novom modelu Motorola-ine E serije – Moto E32, biće to pametni telefon srednje klase, koji će moći zadovoljiti potrebe kupaca koji nisu previše zahtjevni.

Kako prenose mediji, ovaj uređaj stiže uskoro i biće jači od svog prethodnika. Trebalo bi da ima MediaTek 8-jezgreni Helio G85 procesor, te 4 GB/6 GB RAM-a i 64 GB/128 GB interne memorije. Moto E32 pokretaće operativni sistem Android 11, a prema dostupnim informacijama imaće 6,6 inčni ekran, sa prednjom kamerom rezolucije 16 MP. Zadnja kamera bi trebalo da bude trostruka, sa LED blicom i pripadajućim senzorima.

Kako navodi GSM Arena, glavni senzor najvjerovatnije će imati rezoluciju od 16 MP, a tu je i makro kamera od 2 MP, te senzor dubine iste rezolucije.

Što se tiče baterije, trebalo bi da bude kapaciteta 5.000 mAh, uz podršku za punjenje od 10 W. Imaće i USB Type-C i 3.5mm audio ulaze, kao i standardni zvučnik i dva mikrofona.

Iako još nije poznato koliko bi mogao koštati, poznavaoci situacije na tržištu i u kompaniji Motorola pretpostavljaju da bi cijena mogla ibiti manja od 150 evra na azijskom i oko 180 evra na evropskom tržištu. Dakle, to bi bio telefon koji korisniku nudi sve osnovne mogućnosti u jednom kvalitetnom i na oko lijepom paketu, po pristupačnoj cijeni.