Engleska Premijer liga na Arena Sport kanalima

Ljubitelji engleskog fudbala u narednih šest godina će pratiti Premijer ligu na kanalima Arena Sporta

Telekom Srbije i Arena Channels Group danas su objavili da su sklopili šestogodišnji ugovor sa Premijer ligom, čime su postali vlasnici prava na ovo takmičenje od sezone 2022/23. 

„Telekom Srbije, lider u oblasti telekomunikacija i multimedije u ovom delu Evrope, čvrsto stoji iza Arena Channels Group. Smatramo da je ovo velika pobeda svih nas. Premijer liga je vrh svetskog klupskog fudbala i velika je privilegija imati je u svojoj ponudi. Ogromno nam je zadovoljstvo što na veliku listu poslovnih partnera i prijatelja, konačno možemo da dodamo i Premijer ligu”, rekao je direktor Arena Channels Group, Nebojša Žugić.

Pol Molnar, šef sektora za medije Premijer lige, izjavio je: “Premijer liga sa zadovoljstvom obajvljuje novo partnerstvo sa Telekomom Srbije. Arena Sport kanali obezbeđuju vrhunski sportski sadržaj i biće sjajno mesto za Premijer ligu. Zahvaljujući ovom ugovoru, navijači na Balkanu mogu da očekuju više direktnih prenosa utakmica, nego ikada ranije”.

Počevši od sezone 2022/23, Premijer liga će imati nezapamćenu prisutnost u regionu sa prenosima uživo svih 380 utakmica.