“Džem od kavijara” na Superstar TV   

Film “Džem od kavijara”, reditelja Ivice Vidanovića, koji u utorak (13. jun) od 13.30 možete gledati na Superstar TV, nasmijaće vas do suza.

Radi se o komediji koja okuplja vrhunsku glumačku ekipu koju čine Igor Džorđević, Zorana Bečić, Andrija Kuzmanović, Marko Gvero…

Priča počinje slučajnim susretom Ace i Saške, dvoje mladih koji se na prvi pogled zaljubljuju. Njihovoj ljubavi na put može samo stati Gvozden – šarmantni, zavodljivi laskavac i prevarant. Čovjek koji dobro skriva svoj pravi identitet i koristi svoje zavodničke sposobnosti ne bi li nešto ugrabio više za sebe…možda neki dinar, možda neku afekciju ili intiman odnos.

Gvozdenova ljubavnica Ljilja i žena Ruža – dva svijeta, dva senzibiliteta, ali žene sa istim ciljem, pokazuju nevjerovatnu žensku solidarnost ne bi li raskrinkale Gvozdena, koji ih vjerovatno vara sa trećom, i saznale da li njihova djeca, Aca i Saška, imaju budućnost kao par, ili su ipak rod.

Tu su naravno i Miki, Ljiljin vječiti udvarač, čuvar ambasade, ginekolog i Acin drug slikar Peki koji htjeli – nje htjeli dijele njihovu svakodnevnicu, i nevjerovatno se dobro uklapaju u komično-apsurdnu atmosferu glavnih aktera i time prave cjelinu ove iznvanredne glumačke postave.

Potpuno nepredvidivi Gvozden uspjeće još jednom finalno da iznenadi sve aktere, i time ovoj uzbudljivoj komediji donijeti neočekivani rasplet.