Dvije popularne serije vraćaju se na male ekrane

Od ove sedmice sa vama su opet  „Junaci našeg doba“, ali i „Besa“ u novim sezonama na Superstar TV kanalu u okviru m:SAT i m:tel IPTV ponude

I tek što smo odgledali finale serije „Crna svadba“,  Superstar TV nam donosi novu razonudu.

Od 23. novembra, svakim radnim danom (osim petka) sa početkom u 21.00 časova na kanalu Superstar TV očekuju nas novi nastavci serije „Junaci našeg doba“ u produkciji Telekoma  Srbija i izvšrnoj produkciji Košutnjak filma.

Kako će se rasplesti priča o sudbinama porodice Čičanović i hoće li novopečeni predsjednik opštine Čičko uspjeti da se suprostavi beskrupuloznom šefu stranke Muziću, kako će proći novouspostavljena karijera Čičkove supruge Maje i koliko ona za svoj uspjeh duguje Čika Peri, šta će biti sa Olginim romanom, ko je ustvari glavni junak njene knjige i koje su prirode njeni odnosi sa izdavačem Bojanićem su sve pitanja na koje ćemo dobiti odgovor u drugoj sezoni serije Junaci našeg doba. 

A od 27. novembra počinje i dugo očekivana druga sezona serije „Besa“. Producentski tim Adrenalina i Telekoma Srbija najavljuje da nas u drugoj sezoni serije Besa očekuju novi zapleti i dramatični preokreti, kao i zanimljive akcione scene snimane na atraktivnim lokacijama.

Druga sezona nastavlja se tri godine kasnije pošto je Uroš Perić primio posljednji zadatak od šefa albanske mafije Dardana Beriše: da ubije inspektora Petrita Kocija kako bi iskupio sopstveni život. Uroš Perić i njegova porodica nalaze se na potpuno neočekivanom mjestu, dok su šef mafije Dardan Beriša i inspektor Interpola Petrit Koci smješteni u neočekivane zaplete i situacije. Uprkos očevoj zabrani, Driton Beriša željan osvete vraća se u Ulcinj i pokereće niz događaja koji će nametnuti dilemu da li je uvijek moguće održati datu riječ i zaštiti porodicu.

Budite uz Superstar TV i ne propustite najnovije domaće serije.

Superstar TV kanal dostupan vam je u m:tel IPTV i m:SAT ponudi.