Dva u jedan – Uz ZTE Blade A54 slušalice na dar

U bogatoj m:tel ponudi našao se još jedan veoma zanimljiv pametni telefon – ZTE Blade A54, uz koji na poklon dobijate slušalice ZTE Buds 2.

ZTE Blade A54 je telefon vrlo atraktivnog, originalnog dizajna, i time će najprije privuči vašu pažnju. Ni njegove karakteristike neće vas razočarati. Sa 4 GB RAM-a, ovaj telefon pruža glatko korisničko iskustvo, omogućavajući vam da bez problema obavljate više zadataka odjednom.

Interna memorija od 64 GB pruža dovoljno prostora za sve vaše aplikacije, fotografije i video zapise, a ukoliko vam je potrebno još više memorije, tu je mogućnost proširenja putem microSDXC kartice.

Izvor fotografije: www.ztedevices.com

ZTE Blade A54 je savršen za širok spektar korisnika. Baterija kapaciteta 5000 mAh obezbjeđuje dugotrajno korištenje bez potrebe za čestim punjenjem, što je idealno za one koji su stalno u pokretu.

Glavna kamera ZTE Blade A54 od 13 MP omogućava vam da zabilježite sve važne trenutke u visokoj rezoluciji, dok sekundarna kamera od 2 MP pomaže u stvaranju bokeh efekata.

Ekran od 6,6 inča sa IPS LCD tehnologijom nudi jasan i živopisan prikaz, što ga čini pogodnim za gledanje video zapisa, igranje igara i pregledanje sadržaja.

Uz svaki kupljeni telefon dobijate ZTE Buds 2 slušalice na poklon! Ovaj sjajan dodatak će vam omogućiti da uživate u muzici i razgovorima i kada su vam ruke zauzete.

Više informacija o ovom uređaju iz m:tel ponude možete pronaći na www.m:tel.ba ili dobiti na broj telefona 0800 50 000.