Dva dana zabave ispred m:tel poslovnice u Trebinju

Zamijenite svoju staru SIM karticu za novu 4G i uživajte u veselim igrama i odličnim poklonima

m:tel vas poziva da 10. i 11. jula od 16.00 do 20.00 časova prošetate do m:tel prodajnog mjesta u Trebinju gdje vas očekuje vesela m:tel ekipa sa mnoštvom raznovrsnih ljetnjih poklona. 

Ukoliko se spremate za putovanje, pored dobro spakovanog kofera bitno je da sa sobom ponesete i dovoljnu količinu neta za bezbrižne trenutke na bilo kojoj destinaciji, ali i poklone koje možete da osvojite ukoliko na vrijeme zamijenite vašu staru SIM karticu za novu i to po cijeni od samo 1 KM plus PDV. Na taj način osiguraćete sebi i svojoj porodici neometano uživanje u netu gdje god da otputujete.

Zašto je to potrebno? Najprije, zbog brzine mobilnog interneta koju ćete na ovaj način unaprijediti. A, svakako, ukoliko planirate put u inostranstvo, treba da znate da sve više telekom kompanija u zapadnoj Evropi i svijetu ukida 3G mobilne mreže i podršku za 3G mrežni standard za prenos podataka. To, praktično, znači da je u tim zemljama korišćenje mobilnog interneta moguće samo u 4G mreži.

m:tel roming tarifne opcije možete kupiti u samo par klikova putem sajta mtel.ba, aplikacije m:GO ili servisa Moj meni (*100#). Ukoliko vam je potrebno više informacija prije putovanja, pozovite 0800 50 000, a ukoliko ste već otputovali i želite dobiti informaciju, pozovite broj 066 10 10 10. Tarifiranje ovog poziva obračunavaće se u skladu sa važećim cjenovnikom za konkretnu zemlju i operatera.