Duplo više neta za vaša buduća putovanja

Želimo vam nezaboravna putovanja uz još bolje i bogatije m:tel roming NET tarifne opcije

Polako se otvaraju granice i spremni smo da nastavimo tamo gdje smo stali, da istražujemo nova mjesta i uživamo u novim avanturama sa još boljom i povoljnijom komunikacijom na bilo kojem mjestu.

Bez obzira da li ste postpaid, prepaid ili poslovni korisnik m:tel mobilne telefonije, u roming Net tarifnim opcijama od sada po istoj cijeni možete da uživate u duplo većoj količini mobilnog interneta.

Tako ukoliko planirate put u Tursku, možete da aktivirate tarifnu opciju NET Turkcell Turska koja vam sada donosi 2GB mobilnog interneta za 10 dana, po cijeni od 10 KM.

Istu količinu i cijenu mobilnog interneta dobićete i za roming tarifne opcije namijenjene za Hrvatsku, Njemačku, Austriju, Grčku, Rumuniju…

Duplo više neta po istoj cijeni dobijate i u roming opcijama za putovanja u Srbiju, Crnu Goru, Sloveniju, Španiju, Portugal…

Sve opcije aktiviraju se jednostavno putem sajta www.mtel.ba u zavisnosti od toga da li ste Pretplata, Dopuna ili poslovni korisnik mobilne telefonije, putem servisa Moj meni ili još jednostavnije putem m:go mobilne aplikacije.

Putujte sigurno i opušteno uz  sasvim dovoljnu količinu mobilnog interneta gdje god da otputujete!

Za više informacija pozovite 0800 50 000.