Druga sezona serije „Močvara“ na kanalu Superstar TV

Pripremite se za nezaboravnu priču nakon koje nećete ostati ravnodušni! Od 11. marta, od 21.00 čas.

Serija „Močvara“ se svojom drugom sezonom vraća na kanal Superstar TV već ovog petka, 11. marta, sa početkom u 21.00 čas. Nove epizode druge sezone ovog trilera biće premijerno emitovane  svakog petka, subote i nedjelje na kanalu Superstar TV, koji je dostupan u m:SAT i m:tel IPTV paketima.

Kroz novih 10 epizoda, koje se stilski i vizuelno naslanjaju na prvu sezonu, publici će biti dočarane drugačije krimi priče u kojima inspektor Nikola Krsmanović (Goran Bogdan) istražuje niz okrutnih ubistava, ali istovremeno otkriva i tajnu vlastitog porijekla.

Druga sezona serije „Močvara“ na kanalu Superstar TV

Inspektor Nikola Krsmanović je u lošim odnosima sa bivšom ženom Majom. Ćerku viđa svaki drugi vikend i smeta mu što je novi Majin partner zauzeo njegovo mjesto. Nakon smrti majke Danice, počinje da traži istinu o sopstvenom porijeklu.

 

Elena, djevojka koju je Nikola poznavao i kojoj je pokušao da pomogne, pronađena je brutalno ubijena u malom vojvođanskom mjestu, neposredno nakon momačke večeri Srđana Karana, pjevača u usponu koji treba da se oženi Lidijom Garčević, ćerkom lokalnih moćnika.

Mladi inspektor Atila Seleš, nesrećno zaljubljen u Lidiju, vrši uviđaj i pronalazi krvlju ispisanu poruku „NIKOLA KRSMANOVIĆ“. Atila stupa u kontakt sa Nikolom koji postaje opsjednut Eleninim slučajem. Nikola otkriva da je pokojnica izazvala mnoge moćne ljude iz malog vojvođanskog mjesta u kom je ubijena. Atila prema Nikoli osjeća mješavinu divljenja i odbojnosti, a vremenom obojica shvataju da su slični – izopštenici u potrazi za istinom.

Iza ovog originalnog TV  formata stoje producentska kuća „Firefly“ i Telekom Srbija.

Uloge tumače: Goran Bogdan, Robert Ožvar, Jana Bjelica, Sara Klimoska, Sonja Kolačarić, Miloš Timotijević i drugi.

Trailer nove sezone serije „Močvara“ pogledajte ovdje.