Druga sezona domaće TV serije „Tajne vinove loze“ od 28. marta na kanalu Superstar

Ne propustite da pogledate nastavak porodične sage pune intriga svakog radnog dana od 21.00 čas na kanalu Superstar u okviru m:SAT i m:tel IPTV-ja

Domaća serija – telenovela „Tajne vinove loze“ sa bračnim parom Sloboda Mićalović – Vojin Ćetković u glavnim ulogama, dobila je svoj nastavak i prvu epizoidu druge sezone možete da pratite već u ponedjeljak, 28. marta, od 21.00 čas na kanalu Superstar TV u okviru m:SAT i m:tel IPTV ponude.

Da li će opstati ljubav za koju su se Vuk i Vera teškom mukom izborili? U novim epizodama serije Tajne vinove loze pratimo početak njihovog zajedničkog života na jugu. Da li će Verina vinarija Smiljanić, uprkos izgorjelom vinogradu, uspjeti da sprovede berbu na vrijeme i isporuči ogromnu količinu prvoklasnog vina „Teodora” Francuzima? 

Vuk ovog puta nije na domaćem terenu, za sjever ga veže imperija koju je izgradio, Jelena sa kojom se još uvijek nije formalno razveo, i njihova zajednička briga za ćerku Anju koja putuje po svijetu, kao da hoće da pobjegne od njih… Ruža koja i dalje čini sve što može kako bi očuvala porodicu, Zoran koji želi da napravi novo vino,  a godine alkoholizma su došle na naplatu, pa nije u stanju da uspostavi zdrav odnos sa ženom i sinom, dok gubi osjećaj za zanat koji najviše voli… I, naravno, Vera, koja primjećuje da Vuka ne drži mjesto i da još uvijek nije raskrstio sa prošlošću.  Vuk je bio ključna ličnost u vođenju vinarije Tomović.  Sada ga nema i pitanje je da li će vinarija bez njega opstati. Pojavljuju se konkurenti koji žele da otkupe vinariju i unište je.

Vera paralelno otpočinje istragu o roditeljima koje je izgubila kao mala, što će kasnije postati od presudnog značaja za samu proizvodnju „Teodore”… Dok se na sjeveru, nad domom porodice Tomović, nadvija nova moćna i misteriozna figura, nekadašnji Radulov štićenik, a sada svjetski uspješan biznismen koji se, poslije mnogo godina, vraća iz Njemačke u svoje rodno mjesto – Kosta. On dolazi sa svojom ženom, Teom, poznatom muzičkom producentkinjom, koja uzima Ivana pod svoje i pomaže mu u izgradnji karijere. Ko je Kosta, misteriozna ličnost, kontraverzni biznismen, dobrotvor, kako se predstavlja ili zlotvor, kako Vuk misli?

Mnogo je izazova pred porodicom Tomović koji dolaze iz spoljnog svijeta.  

Ljubav Vere i Vuka je stavljena na najveći test do sada. Oni će morati da pokažu da su najjači onda kad im je najteže, jer ulog ovog puta nije samo njihov odnos, već čitave porodice, kao i vino za koje su se sve ove godine borili… 

U vinu je istina… da li je?

Uloge tumače: Vojin Ćetković, Sloboda Mićalović, Marko Vasiljević, Vanja Nenadić, Nikola Kojo, Nataša Janjić, Milica Zarić, Anita Mančić i drugi.

Serija je rađena u koprodukciji Telekoma Srbija i kuće MetRo Productions.