Doživite revoluciju urbanog prostora uz pametne zgrade

Izvor fotografije: m:tel

Kako iskoristiti najsavremeniju tehnologiju uz pomoć koje bi vaš dom bio sigurniji, a svakodnevni život ugodniji?

Otvorite vrata budućnosti uz Smart Home tehnologiju, koja će unaprijediti efikasnost, udobnost i sigurnost vašeg doma i transformisati vašu svakodnevicu. Šta to znači?

Ključ se krije u integraciji Smart Building rješenja i Smart Home usluge koji omogućavaju automatizaciju i upravljanje svim dijelovima pametnog sistema. Na taj način, stanari imaju mogućnost za:

  • Automatsko uključivanje svjetla prilikom ulaska u stan;
  • Zaštitu doma od potencijalnih krađa;
  • Zaštitu doma od loših vremenskih uslova;
  • Daljinskom kontrolom sistema za grijanje i hlađenje;
  • Praćenje potrošnje električnih uređaja;
  • Primanje obavještenja o najvećim potrošačima energije u stanu;
  • Uštedu energije i smanjenje mjesečnih troškova.

Za upravljanje pametnim sistemom potrebni su mobilni telefon ili tablet, te Smart Home aplikacija koja je dostupna za sve Android i iOS uređaje. Na taj način, stanari će dobijati obavještenja i upozorenja u realnom vremenu, čime se smanjuje mogućnost od potencijalnog požara ili poplave.

Izvor fotografije: GEA Company

U atraktivnom naselju „Borik“ u Banjaluci, GEA Company i m:tel udružili su znanje i iskustvo kako bi stvorili novi standard u pametnom stanovanju. U srcu ovog idiličnog okruženja, nastaju nove zgrade u potpunosti opremljene Smart Home kućnom automatizacijom.

Započnite novo životno poglavlje u nekom od modernih stanova veličine od 27 do 100 m2, izuzetnog kvaliteta i na vrhunskoj lokaciji. Centar grada, najveći tržni centri, Gradski olimpijski bazen, vodeni park Aquana, Studentski kampus i rijeka Vrbas, koji se nalaze u neposrednoj blizini, dodatno će unaprijediti vaš kvalitet života.

Uz to, ove pametne zgrade se grade u skladu sa najvišim svjetskim standardima u građevinskoj industriji, predstavljajući spoj modernog življenja i ekologije.

Izvor fotografije: GEA Company

Svoj dom pretvorite u oazu udobnosti, sigurnosti i efikasnosti uz pomoć integracijskih Smart Building i Smart Home rješenja, te optimalan odabir pametnih uređaja. Za više informacija javite nam se na poslovna.rješenja@mtel.ba i doživite sasvim novi način udobnog i sigurnog života. 

Izvor fotografije: GEA Company

Budućnost stanovanja je stigla – dođite i budite dio nje!