Doživite fudbal kao na stadionu uz televizor iz m:tel ponude

Fudbalska groznica trese Evropu i gotovo da nema doma u kojem bar jedan član porodice ovih dana ne provodi sate ispred “malog ekrana” prateći utakmice.

Ako već ne možete biti na stadionu, onda bar možete pokušati tu usijanu atmosferu prenijeti u svoju dnevnu sobu. U tome će vam pomoći vrhunski televizor TCL 55P631 (Android), jedan od sjajnih modela iz bogate m:tel ponude.

Riječ je o televizoru impresivnih performansi, koji neće ispuniti svoju misiju samo tokom Evropskog fudbalskog prvenstva, nego će vam biti i na usluzi i za sve druge sadržaje – uživanje u filmovima, serijama, muzičkim i kulinarskim šouovima… TCL 55P631 (Android) unosi zabavu u život cijele porodice.

Izvor fotografije: m:tel

Predivan veliki ekran dijagonale 55 inča, 4K Ultra HD rezolucije, pruža odličan kontrast i živopisne, realistične boje, donoseći HDR kvalitet slike. Učiniće da potpuno bezbrižno pratite omiljene sadržaje, svjesni da vam nijedan detalj neće promaći.

Za vrhunski ugođaj neophodan je izuzetno dobar zvuk, što ovaj TCL televizor itekako nudi. Besprijekorna čistoća zvuka povezaće vas još jače sa sadržajem koji gledate, što je jedan od najbitnijih faktora i za gejmere i strastvene ljubitelje muzike.

Još jedna važna stavka koja ovaj televizor izdvaja od mnoštva drugih je njegov moderan, vanvremenski dizajn, koji se savršeno uklapa u svaki prostor.

Važno je naglasiti da kupovinom TCL 55P631 (Android) televizora u kompaniji m:tel dobijate i brojne sjajne pogodnosti, pa ne gubite vrijeme.

Za više informacija posjetite www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.