Dosada OFF, zabava ON

ON TV – nova TV usluga

Odaberite ON TV i uživajte u engleskoj Premijer ligi na Arena Sportu, ali i drugim premium sportskim sadržajima, najboljim filmovima i serijama sa mobilnih uređaja, bilo kada i bilo gdje u BiH.

Dovoljno je da posjedujete pametni telefon ili tablet, kvalitetnu internet vezu, skinete aplikaciju putem Google Play-a, App Store-a ili App Gallery i uživate u više od 120 najboljih TV kanala sa sportskim, filmskim, serijskim, dječijim, muzičkim i informativnim sadržajima.

ON TV vam nudi napredne TV funkcionalnosti, gledanje propuštenog sadržaja 72 časa unazad, pauziranje, gledanje sadržaja ispočetka, snimanje i istovremeno gledanje sadržaja na više uređaja.

Takođe, možete da odaberete ON TV paket po svojoj mjeri. Start ON sa 59 kanala po cijeni od 20 KM ili Max ON sa 130 TV kanala i Superstar videotekom po cijeni od 27 KM mjesečno.

Prijava je jednostavna, dostupna za sve na području BiH, bez ugovorne obaveze, uz online uplate i mogućnost deaktivacije kad god poželite. A za potpuno uživanje iskoristite besplatan promo period do 30. septembra 2022. godine.

Isključite dosadu i aktivirajte ON TV za vrhunsku zabavu!

Za više informacija pozovite 0800 50 000 i posjetite ontv.ba ili mtel.ba.