Dopuna:Start paketi sa mobilnim telefonom

Najlakši i najbrži način da uđeš u svijet mobilne komunikacije

Za tebe koji/a želiš da na najbrži način uđeš u svijet mobilne komunikacije, uz potpunu kontrolu troškova, predlažemo Dopuna:Start pakete koje možeš da pronađeš na kioscima, pumpama i drugim prodajnim mjestima obilježenih Dopuna naljepnicama ili zastavicama, širom BiH.

Kupovinom Start paketa sa telefonom, dobijaš telefon, 4G SIM karticu sa brojem, 2 KM na glavnom računu i 4 KM na bonus računu sa periodom važenja od 30 dana od dana kada aktiviraš broj. Cijena paketa zavisi od odabranog telefona, a mi ti predlažemo novi ROKiT Orb S2 od 16 GB po cijeni od 109 KM.

Izvor fotografije: m:tel

Ukoliko želiš samo prepaid broj bez telefona, po cijeni od 6 KM dobićeš 4G SIM karticu sa brojem,  2 KM na bonus računu koji važi 30 dana i 4 GB  mobilnog neta sa periodom važenja od 7 dana.

Kao m:tel prepaid (Dopuna) korisnik imaš mogućnost da redovno kupuješ tarifne opcije koje najviše odgovaraju tvojoj potrebi za komunikacijom, a tu su i mjesečni planovi za sve one koji vole da svoju komunikaciju detaljno isplaniraju. Sve to veoma jednostavno i brzo putem m:Go aplikacije ili servisa Moj meni biranjem koda*100#.

Više informacija na www.mtel.ba ili pozivom na 066 10 10 10.