Dodjelom nagrada završen PAF 2024.

Prijateljska podrška m:tel-a Festivalu i ove godine

Treći po redu Pozorišni akademski festival, nakon četiri festivalska dana i sedam izvedenih predstava, završen je 30. juna dodjelom nagrada.

Žiri ovogodišnjeg festivala izabrao je najbolje glumice i glumce festivala, a donio je i odluku o dodjeli specijalne nagrade, te glavne nagrade za najbolju predstavu.

Izvor fotografije: m:tel

Ovoga puta, nagrada za najbolju predstavu otišla je u ruke studentima Akademije umjetnosti Univerziteta u Banjaluci za predstavu „Hekaba”. Nagradu je u ime m:tel-a kao, prijatelja ovog festivala, dodijelila Sandra Stanić, glavni saradnik za društvenu odgovornost kompanije.

Predstava „Hekaba“ koju je sa studentima glume Akademije umjetnosti Banjaluka, postavio glumac i profesor Radoslav Milenković, osvojila je i specijalnu nagradu, kao i srca publike koja ju je visoko ocijenila.

Izvor fotografije: m:tel

Banjaluka je, održavanjem ovog festivala, dobila još jednu tradicionalnu manifestaciju koja već treću godinu zaredom dokazuje da je umjetnost važan dio života ovog grada. Kompanija m:tel je prepoznala potencijal Festivala, te pružila podršku njegovom održavanju i ove godine.