Dobri filmovi i dokumentarci na m:tel IPTV-ju

TV Pink Movies nam je priredio sjajno dramsko ostvarenje “Ne ostavi traga”, sa pregršt dobrih fotografija, pejzažima i zavidnim scenarijem. Subota, 22. april 2023. godine u 17.00 časova.

Izvor fotografije: TV 1000

Tinejdžerka i njen otac godinama su živeli neotkriveni u Forest Parku, velikoj šumi na rubu Portlanda u Oregonu. Slučajan susret dovodi do njihovog otkrivanja i uklanjanja iz parka, te predaje socijalnoj službi. Pokušavaju se prilagoditi novom okruženju, sve dok ih iznenadna odluka ne dovede na pogibeljno putovanje u divljinu u potrazi za potpunom nezavisnošću te ih prisili da se suoče sa svojom konfliktnom željom da budu dio zajednice i žestokom potrebom da žive odvojeno od nje.

 Tajni agent spreman je reskirati sve kako bi uništio moćnu terorističku organizaciju, u filmu “Izdajnik”, na TV 1000 u nedjelju, 23. aprila u 16.30 časova.

Izvor fotografije: Pink Movies

Ova uzbudljiva teroristička avantura, djelo režisera i scenariste Džefrija Nemanofa, bazirana je na ideji Stiva Martina, inače popularnoga komičara. Riječ je o filmu koji na izvrstan način pokazuje svijet islamskih radikala, kako u njihovom prvobitnom okruženju, u arapskom svijetu, tako i o njihovoj integraciji na zapadu.

Humoristička romantična drama “Selest i Džesi zauvijek“, govori o paru koji ostaje blizak i poslije razvoda. Dok prolaze kroz turbulentne promjene u svojim životima, Selest i Džesi shvataju da, da biste nekog zaista voljeli, možda morate da ga pustite da ode. TV HBO 2, srijeda, 26.4. u 17.25 časova.

Izvor fotografije: TV HBO

Selest i Džesi su se upoznali u srednjoj školi, vjenčali kao mladi i udaljili se jedno od drugog. Sa trideset godina, Selest je žustra vlasnica konsultantske firme, Džesi je ponovo nezaposlen i ne žuri da preduzme bilo šta u životu. Selest je ubijeđena da treba da se razvede od Džesija, jer je ona na putu ka usponu, a on na putu za nigdje, i da, ako to urade sad a ne kasnije, mogu ostati pravi prijatelji puni podrške. Džesi pasivno prihvata činjenicu da njihov odnos postaje samo prijateljski, iako je još uvijek zaljubljen u Selest. Dok realnost razvoda stupa na scenu, Selest polako i bolno shvata da je pogriješila u vezi sa njihovim odnosom.

Iako je proljeće zvanično stiglo, topliji i bezbrižniji dani za stanovnike grada Port Protekšen, u šestoj sezoni popularnog dokumentarnog serijala „Ostrvo bez zakona“, još su daleko. Premijera novog ciklusa na kanalu NATIONAL GEOGRAPHIC očekuje nas 27. aprila, a kroz čak 16 jednočasovnih epizoda (četvrtkom u 21.00), otkrićemo sa kojim izazovima se stotinjak zaljubljenika u divljinu Aljaske suočilo ovog puta.

Izvor fotografije: National Geographic

Vidjećemo kako sarađuju ne bi li došli do hrane, izgradili skloništa i popravili lošu infrastrukturu, prije nego što postane suviše kasno da se spase zajednica. Opasnosti je mnogo, a zima je samo jedna od njih. U prethodnom serijalu naši junaci su na sopstvenoj koži osjetili šta sve može poći po zlu u ovoj varljivoj i negostoljubivoj sredini. Motori vozila koji se zamrzavaju kada vam je prevoz najneophodniji, manjak hrane u nevrijeme, vatra koja čak i u ovim ledenim krajevima može biti loš sluga… Ovog puta, izazovi su još veći. Jedina telefonska linija koja Port Protekšn spaja sa ostatkom svijeta je u prekidu. Neko će morati da stavi svoj život na kocku kako bi kvar bio otklonjen.

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu https://mtel.ba/tv-svijet i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča.

Osim IPTV platforme, u dobrim filmovima, serijama i dokumentarcima, možete da uživate i putem m:SAT satelitske televizije.