Đurđevdanski festival uz prijateljsku podršku kompanije m:tel proslavlja svoj 30. rođendan

Vidimo se 17. maja od 17.00 časova u Sportskoj dvorani “Borik” u Banjaluci

Đurđevdanski festival ove godine slavi veliki jubilej – 30 godina postojanja. Ova dugogodišnja manifestacija koja spaja kulturu, umjetnost, talenat, stvaralaštvo i autorski rad, postao je najveći festival dječije pjesme u Jugoistočnoj Evropi.

Kao dugogodišnji prijatelj festivala, m:tel je podržao Đurđevdanski festival u njegovim uspjesima, a vrijednim nagradama tokom svih prethodnih godina učinili su ovo slavlje još posebnijim. Ponosni na ovo dugogodišnje prijateljstvo, kompanija m:tel i ove godine obezbijedila je vrijedne nagrade za najbolje učesnike festivala.

Ove godine na Đurđevdanskom festivalu predstaviće se 23 izvođača iz: Kine, Letonije, Rusije, Bugarske, Slovenije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Sjeverne Makedonije i Bosne i Hercegovine.

Voditelji programa biće Tijana Dapčević uz podršku Lene Kovačević i Vanje Mišić, a u revijalnom dijelu festivala nastupiće Konstrakta.

Ovogodišnji Đurđevdanski festival ne samo da slavi 30 godina dječije pjesme, već predstavlja i priliku da zajedno učinimo internet bezbednijim mjestom za našu djecu i podsjetimo na društveno odgovornu kampanju kompanije m:tel “Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu”.

Uživajmo svi zajedno 17. maja od 17.00 časova u dvorani “Borik” u Banjaluci u dobroj pjesmi i muzici, radosti, smijehu i sreći, a prisustvo u online svijetu i mrežama učinimo pametnim i sigurnim!