Definitivno dobri filmovi na m:tel IPTV !

Ovog petka vam iz okvira opcije m:tel IPTV donosimo preporuku nekoliko dobrih filmova. Uživajte!

Priča o ljudima koji su postali dio događaja koji je zauvijek promijenio budućnost SAD, u filmu „Parkland“, istorijskom dramskom ostvarenju na TV 1000, u subotu, 9. aprila, u 08.15 časova

Prepričavajući haotične događaje u Dalasu, 22. novembra 1963. godine, na dan kada je ubijen predsjednik Džon Kenedi, „Parkland“ prenosi istinitu priču o ljudima iza kulisa, jednog od najgledanijih događaja u istoriji čovječanstva.

Film „Staljingrad“ je epski pogled na bitku koja je promijenila ishod Drugog svjetskog rata. Nedjelja, 10. april, u 23.24 časa na TV AMC

U filmu koji je režirao Fjodor Bondarčuk veličina bitke u dramatičnom je kontrastu s ljudskom dramom ruskih vojnika, nekolicine preostalih civila i staljingradskih zavojevača. Četa odlučnih ruskih vojnika bori se protiv nemilosrdne njemačke vojske da obrani stratešku zgradu u razorenom gradu, a usput se zbliže s dvije Ruskinje koje ondje žive.

Ponedjeljak, 11. april, u 19.00 časova, film „Prokletnici“, u kojem grupa jevrejskih vojnika širi strah nacističkom Njemačkom. Na TV Pink Action

Okupirana Francuska. Jevreji. Nacisti. Bred Pit. Sve to, a i još više, ima film reditelja Kventina Tarantina koji će vas već od prve scene odvesti na jedinstveno filmsko putovanje. Radnja filma odvija se tokom Drugog svjetskog rata, ali to nije film o Drugom svjetskom ratu. Ovo je brza, uzbudljiva i napeta priča puna uzbuđenja, pucnjave i nasilja – dakle svega onog što se i očekuje od Tarantinovog filma. Međutim, tema filma je nešto što nikad ranije niste vidjeli.

Radnja filma „Na vjetrometini“ se odvija u Španiji, 1946. godine, i prati dirljivu priču o prijateljstvu između dječaka koji putuje kroz pustinju, bježeći od nemilosrdnog gradskog poslovođe, i čobanina koji već dugo živi van društva. TV CINEMAX 2, utorak, 12. april, u 22.10 časova

Španija, 1946. Negdje u unutrašnjosti zemlje, nakon građanskog rata koji je donio samo nesreću, siromaštvo i izgnanstvo, jedan dječak je u bjekstvu. On bježi i bježi, bez osvrtanja, i pronalazi utočište u jednoj dolini. Za njim su krenuli tragači; mještani sa psima. Predvodi ih poslovođa. Kada tragači odu iz doline, dječak mora da pređe nepreglednu, sušnu ravnicu da bi pobjegao svojim goničima. Usput, on upoznaje čobanina koji preokrene njegovu sreću. U početku, dječak i čobanin se ponašaju kao zlostavljane životinje jedno prema drugom. Međutim, između njih polako počinje da se razvija bliskost. Dječak će ponovo naučiti da vjeruje odraslim ljudima, a čobanin će naučiti da gaji osjećanja prema drugoj osobi.

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu https://mtel.ba/tv-svijet  i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča. 

Osim IPTV platforme, u dobrim filmovima, serijama i dokumentarcima, možete da uživate i putem m:SAT satelitske televizije!