Deezer muzika za jesenje dane…

Besplatan mjesec najbolje muzike

Da li ste već aktivirali Deezer? Pronađite savršenu jesenju play listu ili kreirajte vlastitu i uživajte u svakom trenutku uz najbolju muziku… kada ste kući, u šetnji, na putu. Slušajte muziku putem mobilnog uređaja i aplikacije Deezer. Čak i kada nemate pristup internetu, omiljene pjesme su vam uvijek dostupne u oflajn režimu rada.

Cijena Deezer usluge za korisnike kompanije m:tel,  nakon prvih mjesec dana korišćenja, iznosi svega 8,90 KM mjesečno, a podsjećamo da rezidencijalni m:tel korisnici mobilne telefonije, svaki mjesec dobijaju 10 GB interneta za gotovo neograničeno uživanje u muzici kada ste u pokretu.

Deezer je aplikacija koja omogućava onlajn i oflajn slušanje muzike iz baze od 73 miliona pjesama iz internacionalnog, lokalnog, kao i regionalnih kataloga. Aplikacija je namijenjena za privatne m:tel korisnike (osim za korisnike Dopuna usluge) i može se koristiti na mobilnim uređajima, mobilnom telefonu, tabletu i računaru.

Prijavite se za uslugu Deezer putem portala  ili aplikacije Moj m:tel , slušajte ono što želite i uživajte u vlastitoj kolekciji muzike prilagođene samo za vaše uši.