Daljinski na pravoj adresi: m:tel TV-u

TV kanal Cinemax nam je za subotu, 25. novembra priredio sjajan fim „Marija Antoaneta“, koji je pobrao svjetsku slavu i prestižnog Oskara. Možete ga pogledati u terminu od 22.10 časova.

Izvor fotografije: TV Cinemax

Austrijska princeza Marija Antoaneta sa 14 godina biva odvojena od porodice i prijatelja te poslana iz Beča u Versaj pokraj Pariza ostavši bez cjelokupne imovine. Sve je to dio priprema za dogovoreni brak sa francuskim prijestolonasljednikom Dupinom Luisom  u cilju održavanja dobrih odnosa dvije zemlje. Našavši se sama na kraljevskom dvoru u potpuno novom okruženju, s ljudima koji su sve samo ne oni za koje se predstavljaju, nastoji se izboriti za svoje mjesto. Svijet skandala, intriga i spletki postaje njena svakodnevnica kao i brak sa čovjekom prema kojemu je sve ravnodušnija. Film je 2007. godine osvojio Oskara.

Film „Sve o Nini“ je divna komedija sa elementima drame, a na programu je u nedjelju, 26. novembra u 15 časova na TV Pink Romance.

Izvor fotografije: Pink Romance

Nina Geld je izuzetno smiješna i provokativna stendap komičarka čija je karijera u padu, a i lični život joj je skoro potpuna katastrofa. Kako bi pobjegla od svog bivšeg i kako bi se pripremila za audiciju života, Nina odlazi u Los Anđeles gdje upoznaje Rejfa, koji izaziva skoro svaku njenu percepciju, uključujući i one iz njene problematične prošlosti …

Životna priča istraživača Arktika, Roalda Amundsena. Ispisujući legendarnu stranicu u istoriji Južnog pola, norveški istraživač Roald Amundsen, 14. decembra 1911. godine je postavio norvešku zastavicu na Južni pol, prestigavši u nevjerovatnoj trci britanskog kolegu Roberta Falkona Skota. U filmu „Amundsen“, na FilmBox Premium, u utorak, 28. novembra u 15.50 časova.

Izvor fotografije: FilmBox Premium

Jedna od prednosti norveškog istraživača bilo je i dobro poznavanje života Eskima i iskustva koja je stekao upoznajući njihov život tokom ekspedicije na Sjeverni pol kada je, zajedno sa svojom ekipom, proučavao tehniku preživljavanja u polarnim oblastima studirajući domoroce i njihov način ishrane, putovanja po ledu i snijegu kao i odjeću koju su nosili.

Dobitnik Oskara, producent Brajan Grejzer udružio se sa dvostrukom dobitnicom Oskara Džodi Foster  u napetom psihološkom trileru „Red letenja“. Srijeda, 29.11. u 14.10 časova na TV AMC.

Izvor fotografije: TV AMC

Putujući na 12.000 metara u ogromnom, najsavremenijem avionu 474, Kejli Prat  suočena je s najgorom noćnom morom svake majke – njena šestogodišnja kćerka Džulija nestaje bez traga usred leta iz Berlina prema Njujorku. Iako već emocionalno skrhana neočekivanom smrću svoga muža, Kejli očajnički pokušava dokazati svoje duševno zdravlje nepovjerljivoj posadi aviona i ostalim putnicima. Istovremeno je suočena s realnom mogućnošću da gubi zdravi razum…

Izaberi super TV pakete, uz koji do kraja novembra dobijaš popust od 25% u trajanju od 3 mjeseca! I uživaj u uzbudljivom i zabavnom sadržaju za sve generacije! Pauziraj sve i opusti se!

Za više informacija o sadržajima m:tel IPTV-ja, m:SAT-a i ON TV-a posjetite mtel.ba/tv-svijet.