Da li ste spremni za Run and More weekend?

Obujte patike, zavežite pertle, povedite mamu, tatu, baku, deku, seku, batu… ma povedite cijelu porodicu na promociju zdravog načina života i pozitivnih vrijednosti

Ispred nas je vikend koji donosi pregršt zanimljivih sadržaja. Od 02. do 04. juna u Banjaluci se organizuje šesti po redu Bl polumaraton ili kako ga organizatori nazivaju “festival sporta, muzike i zabave”.

To je prilika za druženje sa porodicom, prijateljima, kolegama sa posla, ali i za neka nova poznanstva. I ove godine tu smo mi, vaši prijatelji iz m:tel-a da vas podržimo u prvim trkačkim podvizima, druženju, stvaranju timskog duha, ali i ličnim rekordima. Pored podrške, pridružićemo se i sa našim timom trkača, a svi mi ostali koji se još uvijek nismo odvažili zavezati pertle i stati na start BL polumaratona, bićemo tu da vas bodrimo i skupljamo hrabrost za sljedeće trkačke avanture.

Izađite ovog vikenda iz svojih domova, družite se sa nasmijanim i veselim sugrađanima, budite dobri domaćini gostima i uživajte u svakom trenutku ovog sjajnog festivala sporta, muzike i zabave, a mi bismo još dodali i prijateljstva!