Čudesan sam po sebi – Honor 50

Šampiona srednje kategorije potražite u m:tel ponudi

 

Elegentan dizajn, prelijepo zakrivljeno tijelo i ekran, upečatljive boje i dvostruki prsten sa moćnom četverostrukom kamerom stvaraju izvanredan i jedinstven vizuelni doživljaj Honor 50 pametnog telefona.

Honor 50 je prvenstveno namijenjen mlađim korisnicima, ljubitljeljima dobrih fotografija i zanimljivih video sadržaja, vlogerima i gejmerima a važno je i istaći da dolazi sa Google servisima. Iako cjenovno pripada srednjoj kategoriji uređaja, nekoliko premium opcija privući će dodatnu pažnju korisnika koji od uređaja očekuju što više.

Kvalitetan ekran je u vrhu razloga koji odlučuju o kupovinu telefona i Honor se dodatno potrudio da sa ovim modelom korisnici budu izuzetno zadovoljni. Odnos ekrana i tijela telefona je 94% i upravo je ono što želite od modernog uređaja. Visoka rezolucija na zakrivljenom OLED ekranu izgleda sjajno, mogućnost osvježavanja od 120 Hz nudi glatku sliku, odličnu za gledanje videa i igranje igrica.

Ekran je i nevjerovatno osjetljiv, sa brzinom dodira od 300 Hz omogućiće vam bolju, bržu i precizniju igru u popularnim igricama.

Sa četiri kamere, Honor 50 nište ne prepušta slučaju. Osim oštrih i detaljnih slika, glavna kamera od 108 MP daje vam dosta prostora za zumiranje. Selfi kamera od 32 MP i širokougaono vidno polje od 90° ispuniće sve vaše zahteve.

Svakako, najinteresantnija opcija na kameri je Multi-video snimanje koja vam dozvoljava da na podijeljenom ekranu snimate video sa dvije različite kamere u isto vrijeme. To znači da možete snimati sebe i scenu (za snimanje videa sa reakcijama), a možete da istovremeno snimati i jedan događaj na različit način, npr. jedna kamera snima čitavu scenu a druga zumira pojedinca ili neki detalj.

Takođe, klasičnim snimanjem, po želji možete prelaziti sa prednje na zadnju kameru, npr. kada vam se scena pomjeri iza leđa, bilježeći tako svaki zanimljiv trenutak.

Kvalitetna baterija od 4300 mAh radi odličan posao, u kombinaciji sa efikasnim procesorom lako će trajati čitav dan. Zahvaljujući brzom punjenju od 66W, Honor 50 se može napuniti do 70% za samo 20 minuta i 100% za 45 minuta.

Pravi šampion srednje kategorije, Honor 50 ima veliki ekran ali i ultra tanak dizajn za prefinjen ugođaj pri korištenju. Više informacija o ovom modelu potražite u m:tel ponudi na adresi www.mtel.ba ili besplatnim pozivom na 0800 50 000.