Crvena zvezda, Partizan, Liverpul, Juventus u derbi utakmicama direktno na Arena Sport TV kanalima

Predstojeći vikend donosi nam pregršt fudbalskih uzbuđenja i derbi utakmica koje mogu odlučiti prvake u Engleskoj, Italiji, Srbiji i BiH. Kamere Arene Sport vodiće nas stadionima širom Evrope u direktnim TV prenosima.

Već u subotu, 9. marta, igra se vječiti derbi između Crvene zvezde i Partizana od 17 časova u direktnom prenosu na Arena Sport 2 kanalu. Oba tima pobijedila su sve utakmice u proljećnom dijelu prvenstva, pa će naredni okršaj na najvećem srpskom stadionu možda biti i presudan u borbi za titulu šampiona države.

U engleskoj ligi biće neizvjesno do samog kraja. Liverpul i Mančester Siti vode na tabeli, a direktan susret ova dva tima možete pogledati u nedjelju, 10. marta, u 16.45 časova na Arena Premium 1. Uzbuđenja nas očekuju i na utakmici Aston Vila -Totenhem (nedjelja, 14 časova, Arena Sport 2), koji takođe čekaju svoju šansu, pogotovo kada se zna da se nalaze u samom vrhu tabele.

U italijanskoj Seriji A, u derbiju se sastaju Juventus i Atalanta. Oba tima zauzimaju vrh tabele i ishod ovog susreta mogao bi odlučiti definitavan raspored prvih 5 ekipa (nedjelja, 10. marta, u 18 časova, Arena Premium 2).

U BiH igraju dva provoplasirana tima. Zrinjski i Borac sastaju se u nedjelju, u terminu od 19 časova, a utakmicu možete pratiti na Arena Premium 1 kanalu. Borac ima 52, a Zrinjski 43 osvojena boda.

Najbolje sportske sadržaje gledajte na Arena Sport kanalima putem m:tel IPTV-ja, m:SAT-a i ON TV-a bilo gdje u BiH.