„Crna svadba“ premijerno na Superstar TV-u

Od 23. oktobra, vikendom u 21.00 na kanalu Superstar TV u okviru m:tel IPTV-ja očekuje vas nova domaća serija „Crna svadba“

Serija „Crna svadba“ je  psihološki triler kreatora Strahinje Madžarevića i Nemanje Ćipranića. Svjetsku premijeru imala je na 27. Filmskom festivalu u Sarajevu. Prve dvije epizode oduševile su publiku, a pred televizijske gledaoce serija stiže 23. oktobra! Iza ovog originalnog i drugačijeg TV projekta stoje produkcijska kuća Firefly i Telekom Srbija.

„Crna svadba“ premijerno na Superstar TV-u

Radnja serije počinje u malom mjestu u istočnoj Srbiji gdje Mitar, inače miran i blag čovjek, iznenada i na brutalan način ubija dvanaestoro svojih komšija. Pokušavajući da rasvijetle motive zločina, Petar, pripadnik bezbjednosne agencije, i inspektori Tomić i Blagojević pozivaju Natašu, renomiranog psihologa, da kao sudski vještak utvrdi da li je Mitar psihički obolio ili se iza zločina krije neki drugi motiv.

Na put razotkrivanju misterije iza ovog zločina staju mnogi ljudski, ali i neljudski faktori koji će uzdrmati sve okupljene oko brutalnih ubistava. Da li je u pitanju bolest, magija ili religija? Šta se krije iza priče koja nosi naziv po starom vlaškom obredu?

„Crna svadba“ premijerno na Superstar TV-u

Budite i dalje uz m:tel IPTV i Superstart TV, a trejler za novu seriju pogledajte ovdje.

Uloge tumače: Uliks Fehmiu, Jelena Đokić, Nikola Kojo, Slavko Štimac, Toni Mihajlovski, Filip Đurić, Borka Tomović, Anastasija Đurović, Nebojša Milovanović, Ljiljana Blagojević, Predrag Bjelac, Strahinja Blažić, Mlađan Crkvenjaš, Igor Benčina i mnogi drugi.