Četiri spektakularna koncerta u četiri festivalske noći, Banja Luka Fest

m:tel ponosni prijatelj internacionalnog festivala muzike

Od 5.do 8. jula na tvrđavi Kastel održaće se još jedan Banja Luka Fest uz prijateljsku podršku kompanije m:tel.

Marija Šerifović, zvijezda moćnog glasa, premijerno će nastupiti sa simfonijskim orkestrom 5. jula u jedinstvenom ambijentu tvrđave Kastel i pozornice pod otvorenim nebom. Marija će svojim nastupom otvoriti treći po redu Banja Luka Fest i time započeti produženi vikend fenomenalnih nastupa i najboljeg provoda.

Izvor fotografije: m:tel

World music i ladino zvijezda Jasmin Levi, nastupiće po prvi put na Balkanu upravo na predstojećem Banjaluka Fest-u. “Una Noche Mas”, “La Alegria”, “Me Voy” samo su neke od predivnih kompozicija kojima će Jasmin obojiti noć 6. jula, na Kastelu.

Izvor fotografije: m:tel

Nemanja Radulović, svjetski priznati virtuoz na violini, sa svojim orkestrom “Double Sens” koji čini 20 vrsnih muzičara iz Srbije i Francuske pojaviće se prvi put pred publikom u Bosni i Hercegovini 7. jula, na trećoj večeri Banja Luka Festa. Posjetioci festivala imaće priliku da jedinstvenu energiju Nemanje Radulovića i njegov avanturistički program sa albuma Koreni (Roots) čuju i dožive uživo, u samom srcu najstarijeg istorijskog spomenika Banja Luke.

Izvor fotografije: m:tel

A za kraj, 8. jula, očekuje nas “Veče za ljubav” i zajednički nastup Nine Badrić i Petra Graše, kao posebno, dvostruko iznenađenje za sve ljubitelje dobre muzike i snažnih vokala.

Izvor fotografije: m:tel

Dođite na Kastel i uživajte u ovogodišnjem muzičkom spektaklu.