Čekamo proljeće uz dobre filmove na m:tel IPTV

Film „Zamalo vjenčani“ je romantična komedija o tri tek vjenčana bračna para, tj. oni vjeruju da su vjenčani. Tri prijateljice još od srednje škole udaju se isti dan. Srećne su i zaljubljene. Ipak, kako kaže sveštenik koji ih je vjenčao: „Prije vjenčanja svaka djevojka i svaki mladić trebalo bi da znaju šta žele, žele li vjenčanje ili brak. Jer, razlika je velika…“ Pink Romance, nedjelja, 17. mart, u 13 časova.

Izvor fotografije: Pink Romance

Već prvi dan bračnog života Erin otkriva da će s njima živjeti Davidova majka Rene, koja ne može podnijeti da se odvoji od voljenog sina. Kejsi otkriva da je njen tek vjenčani muž kao sekretaricu zaposlio svoju veliku srednjoškolsku ljubav Eni, koja mu je tada slomila srce. Stela od prvog trenutka mora svoje želje podređivati Markovima, jer on kao da ne čuje šta ona želi. Tako, na primjer, on odmah želi imati dijete, a ona još ne… Neugodna strana bračnog života dobija dramatičan obrt sedam dana nakon vjenčanja, kad sve tri dobiju pismo u kojem su obaviještene da u stvari nisu vjenčane,..

Na TV meniju je i akcioni triler, s ljubavnom pričom u centru pažnje, čija se radnja odvija u kriminalnom miljeu Njujorka. Preporučujemo film „Plan osvete“ na TV B92, u nedjelju, 17. marta, u 21 čas.

Izvor fotografije: B92

Viktor je desna ruka šefu mafije Alfonsu, koji se suočen sa problemom prijetećih pisama i likvidacije članova njegove bande. Dersi, Viktorov prijatelj koji takođe radi za Alfonsa, postaje opsjednut pronalaskom ubice kako bi se dodvorio Alfonsu i osigurao bolji položaj u organizaciji. Usred svih tih događaja, Viktor upoznaje Beatris, tajanstvenu Francuskinju koja živi sa svojom majkom Valentinom, u zgradi preko puta Viktora. Kako Beatris sve više privlači Viktora, on shvata da ona uopšte nije žena kakvom se čini, nego žrtva zločina koja traži osvetu i za to joj je potreban upravo Viktor …

 Ponedjeljak, 18. mart, u 21 čas – pravo vrijeme za odličnu komediju „Deset pravila za zaljubljivanje“.

Izvor fotografije: FilmBox Stars

Otac, ženskaroš, podučava nespretnog sina pravilima zavođenja: 10 provjerenih pravila, prema kojima svaku ženu može navesti da se zaljubi. Ali, rezultati nisu prema očekivanjima… 

Spremite se za glamur, intrigu i mnogo smijeha sa jedinstvenom ekipom lovaca na talente fiktivne Semjuel Ker Agencije, koja nam sa francuskom komedijom „Pozovite mog agenta“ na kanal STAR LIFE direktno iz Pariza stiže od 20. marta. Uzbudljiva serija, nagrađena priznanjem Emi za najbolju komediju sa stranog govornog područja i nominovana za nagradu BAFTA, kroz šest epizoda prve sezone, koje će biti emitovane od ponedjeljka do srijede u 21 čas, donosi nam priču o Gabrijelu, Andrei i Matijasu.

Izvor fotografije: Star Life

Za njih je svakodnevni život poput hoda po žici, dok pokušavaju da sklope ugovore za prestižne klijente kao što su poznati francuski glumci Sesil de Frans, Žana Moro i mnogi drugi koji u ovoj seriji tumače sami sebe. Sa ekipom koja je međusobno povezana kao da su porodica, ima mnogo drame i smijeha ispred kamera, ali i kada se one ugase. Mlada Kamil, Matijasova vanbračna kćerka, dolazi u Pariz tražeći posao u agenciji. Prateći Kamil, gledaocima se polako otvaraju vrata zakulisnih događanja u agenciji, kao i magični i mračni svijet iza scene života bogatih i slavnih.

Za više informacija o sadržajima m:tel IPTV-ja, m:SAT-a i ON TV-a posjetite mtel.ba/tv-svijet.