Budite uz m:tel IPTV, imamo dobre filmove!

Kriminalistički triler „Budan“ prati mladog biznismena, podvrgnutog transplataciji srca pod anestezijom. TV 1000 ga toplo preporučuje za prvi dan vikenda, u subotu, 7. maja, u 21.00 čas

Napeti triler reditelja Džobija Herolda bavi se medicinskim fenomenom koji se, kako premisa filma kaže, javlja kod jednog u 700 ljudi pri operaciji, a poznat je kao „svjesnost pod anestezijom“. Glavne uloge tumače Hajden Kristensen i Džesika Alba.

Drugim dijelom najslavnije mafijaške sage svih vremena o sicilijanskoj porodici Korleone, filmom „Kum 2“, Pink Thriller nastavlja emitovanje filmskih klasika koji su obilježili svjetsku kinematografiju. Nedjelja, 8. maj, u 18.00 časova

Univerzalno prihvaćen kao jedan od rijetkih nastavaka koji se ne treba sramotiti poređenja sa originalom, „Kum 2“ legendarnog režisera Frensisa Forda Kopole ujedno je i puno više – jedna od priča velikog utiska, najljepša i najveća ikada ispričana, ne samo u filmskom obliku. Temeljni roman Marija Puza, koji ove godine obilježava 50 godina od ekranizacije, Kopola je na veliki ekran prenio u punom sjaju, a uloge Al Paćina i Roberta De Nira, da spomenemo samo najisticaniji dvojac, do danas su ostale klasici glumačke uvjerljivosti.

Televizijski kanal CINEMAX nam donosi film „Čovjek ptica“, priču o glumcu na zalasku karijere – čuvenom po ulozi superheroja – koji pokušava da se vrati na scenu glumeći u brodvejskoj predstavi. Kako se premijera bliži, mora da obuzda svoj ego, spase karijeru i zbliži se s porodicom. Utorak, 10. maj, u 20.00 časova

„Čovjek ptica“ je crna komedija koja govori o glumcu (Majkl Kiton), čuvenom po ulozi superheroja, dok pokušava da postavi brodvejski komad. U danima prije premijere, pokušava da obuzda svoj ego, opet se zbliži s porodicom, osvježi svoju karijeru i oporavi se…Sjajna režija, dobar scenario!

Filmsko ostvarenje „Jednom“, moderni mjuzikl sa ulica Dablina, donosi priču o uličnom muzičaru (Glen Hansard) i češkoj imigrantkinji (Marketa Irglova) tokom nedjelje pune dešavanja dok pišu, vježbaju i snimaju pjesme koje otkrivaju njihovu jedinstvenu ljubavnu priču. TV HBO, četvrtak, 12. maj, u 20.00 časova

Jedne sudbinske noći, u tihoj dablinskoj ulici, ukrštaju se dvije izgubljene duše. Dok oplakuje svoju izgubljenu ljubav, ulični svirač slomljenog srca (Glen Hansard) privlači pažnju živahne, samohrane majke i imigrantkinje (Marketa Irglova) koja se muči i koja žudi za nečim više u svom usamljenom životu. Usputni razgovor dovodi do trenutka koji oboma mijenja život, kad sjednu za klavir u zadnjem dijelu muzičke radnje i pronađu savršenu harmoniju koju njihovi glasovi prirodno prave. Za samo nekoliko dana par pronalazi novu nadu, kreativnu strast i malo romantike, dok pokušavaju da svoje živote opet postave na noge. Pjesma Glena Hansarda i Markete Irglove „Falling Slowly“ osvojila je 2008. godine Oskara za najbolju originalnu pjesmu….

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu https://mtel.ba/tv-svijet  i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča. 

Osim IPTV platforme, u dobrim filmovima, serijama i dokumentarcima, možete da uživate i putem m:SAT satelitske televizije!