Budite uz m:tel IPTV – imamo dobre filmove i serije

Televizijski naslovi koje ne smijete propustiti se i dalje nalaze u okviru opcije m:tel IPTV, a evo koje smo izdvojili za vas ovog petka.

Istorijsko i dramsko ostvarenje, “Parkland” je priča o ljudima koji su postali dio događaja koji su promjenili budućnost SAD-a. TV 1000, subota, 20.11. u 21:00 h.

Prepričavajući haotične događaje u Dalasu 22. novembra 1963., na dan kada je ubijen predsjednik Džon Kenedi, „Parkland“ pripovjeda istinsku priču o ljudima iza kulisa jednog od najgledanijih i najuzbudljivijih događaja u istoriji.

Bliži se veliko finale serije “Crna svadba”, u kojoj Jelena Đokić tumači lik psihologa Nataše Janković! U subotu, 20. novembra u 21:00 časova na kanalu Superstar TV pogledajte finalnu epizodu serije “Crna svadba” u kojoj Nataša saznaje sve!

Policija sa Petrom odlazi kod Natašine tetke u potrazi za Natašom i Idom. Međutim, Nataša je već otišla u posjetu Mići koji je godinama čekao da ga posjeti…

Nagrađivana američka krimi-drama “Crna lista”, scenariste Džona Bokenkampa, koja je osvojila Emi i još šest nominacija za ovo prestižno priznanje. Od 22. novembra vraća nam se na kanal FOX sa premijernom sedmom sezonom. Novih 19 epizoda emitovaće se od ponedeljka do četvrtka u 21:00h. U nastavku Rejmond Red Redington (Džejms Spajder) zarobljen je na neprijateljskoj teritoriji.

Njega otima Katarina Rostova (Lejla Robins). Dok se Liz (Megan Bun) upušta u riskantnu misiju njegovog spasavanja, Red ne zna da li ikome može da vjeruje. Okružen je starim neprijateljima i novim saveznicima, a da bi ostao “na površini” mora da bude korak ispred najopasnijeg kriminalca “Crne liste”.  U potrazi za istinom, Katarina se infiltrira u život Elizabet Kin, koja se napokon susreće sa svojom ćerkom Agnes…  A o čemu je riječ, saznaćemo već od 22. novembra samo na kanalu FOX.

Vremenom, televizijske i producentske kuće sve više se okreću dokumentarnim sadržajima. S tim u vezi, Televizija Republike Srpske preporučuje dokumentarni film “ U mraku”, u utorak 23.11.  u  23:05 časova.

Ispleten sofisticiranim narativnim nitima i izvanredno snimljen, dokumentarni film Gorana Stankovića, “U mraku”, je intiman portret mladog rudara Davora. On zajedno sa svojim ocem radi u rudniku uglja u Jugoistočnoj Srbiji. Pokušavajući da opstane u svojoj namjeri da promijeni zanimanje i pronađe pravi put za svoju budućnost, a u isto vrijeme trudeći se da ispuni očekivanja svoje porodice, Davor čeka pravi trenutak za promjenu i sanja o novom životu. 

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu https://mtel.ba/tv-svijet  i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča. 

Osim IPTV platforme, u dobrim filmovima, serijama i dokumentarcima, možete da uživate i putem m:SAT satelitske televizije