Budite nadahnuti, budite novi – Huawei Nova 9

Doživite novu viziju fotografija sa vrhunskim telefonom iz m:tel ponude

Sa Huawei Nova 9 telefonom istaknite se savršeno elegantnim dizajnom i obezbijedite vrhunske fotografije koje naprosto oživljavaju na velikom ekranu sa više od milijardu boja i visokim kontrastom.

Huawei Nova 9 otkriva nove mogućnosti u slikanju sa 50 MP ultra vision kamerom i velikim senzorom za 40% više unosa svjetlosti. Ugrađena vještačka inteligencija obezbjeđuje veći broj piksela i kristalno jasne fotografije kad god poželite.

Zahvaljujući prednjoj kameri visoke rezolucije od 32 MP, Huawei Nova 9 će vam pomoći da snimite realističnije boje, bogatije detalje i da dobijete izuzetne selfije.

Osim odličnih fotografija, snimajte i nevjerovatni 4K video sadržaj. Kontinuirano snimajte prednjom i zadnjom kamerom ili prebacujte snimanje sa jedne na drugu i kreirajte jedinstvene snimke.

Budite nadahnuti, budite novi – Huawei Nova 9

Gledajte omiljeni sadržaj i igrajte dinamične video igrice u besprijekornom prikazu na ekranu zahvaljujući brzoj stopi osvježavanja ekrana od 120 Hz. Kada je u pitanju sadržaj sa manjom brzinom smjenjivanja slika, sistem se automatski prebacuje na 60 Hz i u tom procesu čuva bateriju.

Sa Huawei Nova 9 telefonom uvijek ćete biti spremni za polazak. Baterija od 4200 mAh brzo se puni sa 66 W Huawei SuperCharge punjačem koji omogućava 60 % napunjenosti za samo 18 minuta.

Prava zvijezda u ponudi, Huawei Nova 9 ima ultra tanak dizajn za prefinjen ugođaj pri upotrebi, a više informacija o ovom modelu potražite na www.mtel.ba ili besplatnim pozivom na 0800 50 000.