Budite bez brige, m:tel TV platforme uvijek imaju dobre filmove

U ljeto 1975. u centralnoj Italiji, 13-godišnja djevojčica s koferom u jednoj i torbom s cipelama u drugoj ruci pokuca na vrata farme. Tako počinje priča o tinejdžerki koja je preko noći izgubila sve: udoban dom, najbliže prijatelje, bezuslovnu ljubav svojih roditelja – odnosno ljude za koje je vjerovala da su joj roditelji. U filmu “Vraćena djevojka”, na TV Cinemax 2 u subotu, 30. marta, u 18.35 časova.

Izvor fotografije: TV Cinema 2

Usvojena 13-godišnja djevojčica stiže na farmu, protiv svoje volje i poslana je da živi sa svojom biološkom porodicom, koju nikada nije upoznala. Za vraćenu djevojku, kako je zovu njeni vršnjaci, počinje nov i sasvim drugačiji život. Njen novi dom manji je i mračniji od doma njenih bogatijih usvojitelja, njena su braća svuda, a na stolu je malo hrane za podjelu. Suočena s novim životom u novom svakodnevnom okruženju, mora se uhvatiti ukoštac s osjećajem napuštenosti koji je donio njen ponovni susret s porodicom koju nikad nije poznavala.

 TV kanal Pink Crime&Mystery nam je za nedjelju, 31. marta, u terminu od 16.00 časova priredio akcionu dramu, film “Bez sna”.

Izvor fotografije: – Pink Crime&Mystery

Vinsent Dauns lasvegaški je policajac koji, zahvaljujući korumpiranom kolegi, bude uvučen u mrežu laži i izdaje. Nakon što pljačka koju je prisiljen da izvede pođe po zlu, grupa okrutnih kriminalaca odluči da poravna račune tako što otmu njegovog sina. Vinsent sada ima samo jednu noć da pronađe otmičare, spasi sina i pri tom izbjegne pažnju unutrašnje kontrole.

Autor serije “Gospodin Robot”, dva puta nominovan za Emi nagradu, Sem Esmail donosi nam, kao jedan od izvršnih producenata, misterioznu crnu komediju “Odmaralište”. Šta sve može da krene po zlu na romantičnom putovanju, premijerno od 3. aprila, srijedom u 22.00, na kanalu STAR LIFE otkriće nam supružnici Ema i Noa .

Izvor fotografije: Star Life

Nakon što shvate da im je život postao kolotečina, njih dvoje odlučuju da malo “razdrmaju” brak i da u susret njegovoj 10-godišnjici otputuju na rivijeru Maja u Meksiku. Umjesto oživljavanja ljubavnih iskri, Ema i Noa će biti uvučeni u nerazjašnjenu misteriju dvije nestale osobe od prije 15 godina. Tokom izleta u džungli, Ema pronalazi stari mobilni telefon, za koji se ispostavlja da je pripadao Semu, tinejdžeru koji je sa vršnjakinjom Vajolet nestao 2007. iz obližnjeg ljetovališta “Okeanija Vista”.

U četvrtak 4. aprila, Miki Rurk, Majkl Medsen, Daril Hana igraju u fenomenalnom akcionom filmu “Trgovina kožom”, na TV B92.

Izvor fotografije: B92

Bivši ubica nastoji da povrati svoju čovječnost i iskupi se za grijehe koje je počinio, žrtvujući se do posljednjih atoma snage…

Za više informacija o sadržajima m:tel IPTV-ja, m:SAT-a i ON TV-a posjetite mtel.ba/tv-svijet.