Budite bez brige – m:tel IPTV ima dobre filmove i serije!

m:tel IPTV i dalje donosi dobre filmove i serije, a već od ovog vikenda najavljujemo seriju koja slovi za najiščekivaniju ove sezone…

“Crna svadba”, koja je prije početka prikazivanja stekla epitet najiščekivanije serije sezone, imaće premijeru u subotu, 23. oktobra, od 21:00 na Superstar TV. Prikazivaće se vikendom, subotom i nedeljom u istom terminu. Serija “Crna svadba” je psihološki triler kreatora Strahinje Madžarevića i Nemanje Ćipranića. Svjetsku premijeru imala je na 27. Filmskom festivalu u Sarajevu. Iza ovog originalnog i drugačijeg TV projekta stoje produkcijska kuća “Fajerflaj” i “Telekom Srbija”.

Radnja serije počinje u malom mjestu u istočnoj Srbiji gdje Mitar, inače miran i blag čovjek, iznenada i na brutalan način ubija dvanaestoro svojih komšija. Pokušavajući da rasvijetle motive zločina, Petar, pripadnik bezbjednosne agencije i inspektori Tomić i Blagojević pozivaju Natašu, renomiranog psihologa, da kao sudski vještak utvrdi da li je Mitar psihički obolio ili se iza zločina krije neki drugi motiv. Na put razotkrivanju misterije iza ovog zločina staju mnogi ljudski, ali neljudski faktori koji će uzdrmati sve okupljene oko brutalnih ubistava. Da li je u pitanju bolest, magija ili religija? Šta se krije iza priče koja nosi naziv po starom vlaškom obredu?

Uloge tumače: Uliks Fehmiu, Jelena Đokić, Nikola Kojo, Slavko Štimac, Toni Mihajlovski, Nebojša Milovanović, Ljiljana Blagojević, Predrag Bjelac, Strahinja Blažić, Mlađan Crkvenjaš, Igor Benčina i mnogi drugi.

Nakon što pogledate sjajnu seriju “ Crna svadba”, ostanite uz vaš TV i ispratite istinitu priču o nezaboravnom poduhvatu Filipa Petia na Pink Thriller u subotu, 23. oktobra, u 24:00 u filmu “Put do slave”.

Dvanaest ljudi hodalo je po Mjesecu, ali samo je jedan čovjek – Filip Peti hodao po nepreglednoj praznini između dva tornja Svjetskog trgovačkog centra.

Zvijezda američkih akcionih filmova i profesionalni rvač Dvejn Džonson, poznatiji kao Rok iliti Stijena, ove godine predstavio nam se i kao TV producent u sitkomu “Mladi Rok”, u kojem, naravno, glumi sebe. Kroz 12 epizoda, koje nam na FOX kanal premijerno stižu 27. oktobra (srijedom u 22:00), a čiji su autori Nanačka Kan i Džef Čiang, tvorci komičnih serijala “Neprilagođena porodica” i “Ne vjeruj komšinici iz stana 23”, istražujemo Dvejnovo djetinjstvo, tinejdžersko doba i ranu adolescenciju.

Serija prikazuje najvažnije trenutke i međuljudske odnose koji su ga oblikovali kao osobu i doveli do statusa međunarodne zvijezde. Međutim, da bismo bolje razumjeli zašto se bavimo time ko je nekad bio Dvejn Džonson, važno je znati ono što je ključno za seriju, a to je da je radnja smještena u budućnost. Godina je 2032, a Dvejn Rok Džonson je kandidat za novog američkog predsjednika.

Zasnovana na istinitom događaju, „Odgovorno dijete“ je priča o Reju, dvanaestogodišnjaku kome se sudi zbog ubistva. Ispričan u dva vremenska okvira, film prati događaje koji su doveli do ubistva i dramu koja se odvija na suđenju. TV CINEMAX 2, petak, 29. oktobar, u 21:50 časova.

 Rej i njegov 23-godišnji brat Nejtan su uhapšeni nakon što su izboli partnera svoje majke. Kakve god da su okolnosti dovele do toga da dijete ubije, zakon je jasan: starosna granica za krivičnu odgovornost u Engleskoj i Velsu je 10 godina, a sa 12 godina Reju mora da bude suđeno na sudu za odrasle. „Odgovorno dijete“ nas vodi kroz iskustvo dječaka u pravosudnom sistemu, postavljajući snažna pitanja o odgovornosti i iskupljenju.

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu https://mtel.ba/tv-svijet  i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča.