Budite bez brige , m:tel IPTV ima dobre filmove

Akcija, triler, drama- svi ovi filmski žanrovi u filmu “ Zaštitnik”, na Televiziji Republike Srpske u subotu, 8.10.2022. godine u 22.40 časova.

Radnja filma prati bivšeg osuđenika Džona Linka, čija je šesnaestogodišnja kćerka upala u probleme sa nasilnim dilerima droge. Iako se Džon donekle primirio i privremeno odustao od svojih ranijih burnih aktivnosti, igrom slučaja se vraća u “igru” na ivici zakona i razuma, kako bi zaštitio svoju otuđenu kćerku i ponovo sa njom uspostavio roditeljski odnos.

Film “Laž” je priča o noći koja je zauvijek promijenila živote Laure Nevel i Andreja Elisa, na Pink Family u nedjelju, 9. oktobra 2022. godine u 19.00 časova.

Laura je pametna i posvećena nastavnica, svježe izašla iz jedne veze i nesigurna u vezi sa povratkom izlascima u provod sa novim, potencijalnim partnerima. Andrej je poznati hirurg čiji je sin učenik u Laurinoj školi. Prvobitna privlačnost dovodi do veze, ali nijedno od njih ne shvata u potpunosti dalekosežne posljedice koje će njihov susret imati za njih same ili za njihove porodice. Istina i posljedice idu ruku pod ruku u napetom i uzbudljivom trileru koji ispituje obje strane odnosa i obje strane istine. Postoje li stvarno dvije strane svake priče?

Želite da upoznate luksuzno odmaralište gdje se ispunjava svaka fantazija koju gosti traže ? Onda pogledajte jednu od epizoda serije “Ostrvo Fantazija”, na FOX life u ponedjeljak, 10.10. u 21.00 časova.

Radnja moderne dramske serije, Ostrvo Fantazija, odvija se u luksuznom odmaralištu, gdje se ispunjavaju sve zatražene maštarije gostiju, iako rijetko ispune očekivanja. Elena Rurk potomak je legendarnog gospodina Rurkea i na ostrvu radi kao upravnik. Uživajte…

Već smo navikli da nas TV PRVA obraduje kvalitetnim naslovima različitog žanra. Zato uživajmo u pravoj ljubavnoj romansi, filmu “Prije sumraka”, u srijedu, 12. oktobra u 23.30 časova.

Džesi, pisac iz SAD-a, i Selin, francuskinja koja radi u jednoj organizaciji za zaštitu čovjekove okoline upoznali su se prije devet godina u vozu iz Budimpešte za Beč. Sreću se ponovo kada Džesi dolazi u Pariz na promociju svoje nove knjige… Reditelj Ričard Linklejter, uloge: Itan Hok, Džuli Delpi.

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu https://mtel.ba/tv-svijet  i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča.

Osim IPTV platforme, u dobrim filmovima, serijama i dokumentarcima, možete da uživate i putem m:SAT satelitske televizije!