Budite bez brige, m:tel IPTV ima dobre filmove!

„Put oslobođenja“, „Zarobljena nada“, „Posljednja smjena“ i „Sjenke Bagdada“ – budite bez brige, m:tel IPTV ima dobre filmove!  

Leonardo Di Kaprio i Kejt Vinslet tumače glavne uloge u filmu „Put oslobođenja“, romantičnoj drami u kojoj mladi bračni par pokušava ostvariti snove selidbom u Pariz. TV 1000, subota, 26. mart, u 21.00 čas.

Njih dvoje su mladi, naizgled srećan par koji sa svoje dvoje djece živi u predgrađu Konektikata pedestih godina prošlog vijeka. Njihovo samopouzdanje zapravo je maska kojom prikrivaju nezadovoljstvo svojim poslovima i odnosom. Frenk radi dosadni, ali dobro plaćen posao, a April je domaćica koja cijeli život želi postati glumica. Odlučni u činjenici da se prikažu boljima od ostalih, odlaze u Francusku očekujući da će tamo ostvariti svoje snove.

Legendarna Anet Bening u filmu „Zarobljena nada“, u nedjelju, 27. marta, u terminu od 22.15 časova na Televiziji Republike Srpske. Ova, puna zapleta romantična priča će nas uvesti u predstojeću radnu sedmicu.

Priča prati Grejs, šokiranu saznanjem da je suprug ostavlja zbog druge nakon 29 godina braka. Pored toga, razvod je doveo do emocionalnog kraha njihovog odraslog sina jedinca. Očajna i izbačena iz kolosijeka, Grejs polako uspijeva da skupi snagu i pronađe novi, snažan glas.

Stenli, čovjek u poznim godinama, provodi dane radeći u restoranu brze hrane sa mlađim kolegom, Dževonom. Kada Stenli objavi da će prestati da radi, njegova posljednja smjena u restoranu se odvija na neočekivan način. U filmu „Posljednja smjena“, na TV HBO 2 u utorak, 29. marta, u 19.00 časova.

Stenli (Ričard Dženkins), čovjek u poznim godinama, planira da ode u penziju nakon 38 godina rada u noćnoj smjeni u restoranu „Oskarova piletina i riba“. Njegov posljednji vikend se odvija neočekivano, dok obučava svoju zamjenu, Dževona (Šejn Pol Mekgi), talentovanog ali neostvarenog mladog pisca koji stalno upada u nevolju zbog svojih provokativnih političkih stavova. Ovo dvoje ljudi, koji nemaju ništa zajedničko, spojeni su sticajem okolnosti. Stenli, nesvršeni učenik srednje škole, koji je posmatrao život kroz prozor drajv-ina, ponosno ga upućuje u sve trikove zanata. Dok Dževon, kolumnista koji je prepametan za okretanje pljeskavica, smatra da ih izrabljuju na poslu. Tokom duge noćne smjene, u tihoj kuhinji, započeće jedno drugarstvo.

Televizijski kanal CINEMAX 2 nam preporučuje film „Sjenke Bagdada“ koji nas sjajnim scenarijem vodi u popularna mjesta u Londonu, u kojem se okupljaju irački azilanti. Srijeda, 30. mart, u 22.15 časova.

London uoči Božića. Amal je odlučna mlada žena koja je završila arhitekturu. Ona se krije od bivšeg muža i radi u kafiću „Abu Navas“, popularnom mjestu za iračke azilante. Njeni prijatelji, pjesnik Tofik i IT inženjer Muhanad, dolaze gotovo svakog dana. Tofik se brine o bratancu Nasiru još od smrti svog brata, ali nemoćan je dok gleda kako Nasir podliježe uticaju radikalnog islamističkog sveštenika Šeika Jasina. S druge strane, Muhanad je nedavno otišao iz Bagdada zbog prijetnje sa kojom su tamo suočeni homoseksualci. Ova mala zajednica je u opasnosti kada se Amalin bivši muž pojavi u Londonu, a Šeik Jasin istovremeno nahuška Tofikovog bratanca Nasira da preduzme neophodne mjere protiv „bezbožnika“ u kafiću.

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu https://mtel.ba/tv-svijet  i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča. 

Osim IPTV platforme, u dobrim filmovima, serijama i dokumentarcima, možete da uživate i putem m:SAT satelitske televizije!