Borac u istorijskoj utakmici dočekuje Ferencvaroš – direktan prenos na Arena 1 Premium

Gledajte na m:tel TV platformama

Banjaluku ponovo trese fudbalska groznica. Fudbaleri Borca u četvrtak dočekuju ekipu Ferencvaroša u revanš utakmici playoff faze kvalifikacija za Ligu Evrope, a „crveno-plavi“ zaigraće pred punim tribinama, jer se prethodnih dana tražila karta više za ovaj susret. Sa slavnim mađarskim klubom Banjalučani su u Budimpešti odigrali bez pogodaka (0:0) i tako stigli na korak od najvećeg klupskog rezultata,  plasmana u Ligu Evrope, gdje ih, ako prođu, već čeka 17 evropskih velikana.

„U Budimpešti smo odigrali veoma dobru utakmicu i ostvarili smo primarni cilj, a to je da imamo aktivan rezultat i da u Banjaluci rješavamo pitanje prolaska u grupnu fazu Lige Evrope. Znamo i da Ferencvaroš dolazi sa istim ciljem, a na nama je da ponovo pokažemo svoj kvalitet. Ozbiljna su ekipa, imaju odlične individualce, ali i mi imamo svoje adute“, kaže Jovo Lukić, napadač ekipe Fudbalskog kluba „Borac“.  

Duel Borca i Ferencvaroša na programu je u četvrtak, 29.8. sa početkom u 21 čas. Direktan prenos je na Arena 1 Premium TV kanalu.

Najbolje sportske sadržaje gledajte putem m:tel IPTV-ja, m:SAT-a i ON TV-a bilo gdje u BiH. Očekuju nas dobre utakmice, jer najbolji sport definitivno se igra na Arena Sport kanalima!